Hac, Umre, Gezi Turu İçin Güvenilir Adres; Kıyam Turizm

Kıyam Turizm hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Borazan, hizmet anlayışlarından ve hedeflerinden bahsetti.


291 Görüntüleme

Hac ve Umre Organizasyonu’nda müşterilerinin tüm seyahatlerinin huzur ve mutluluk içerisinde geçmesi için durmaksızın çalıştıklarını belirten Borazan; “Farklı Hac ve Umre programlarımızla müşterilerimizin hem maddi durumuna hem de iş programına en uygun programı çıkartarak, kutsal topraklara götürüyoruz. Kıyam Turizm Hac ve Umre Organizasyonu olarak hac ve umre programlarımız ve verdiğimiz diğer hizmetlerimiz ile müşterilerimize kusursuz bir hac ve umre görevi yaşatmak için çalışıyoruz. Hac ve Umre programlarının yanısıra Yurt içi ve Yurt dışı geziler, uçak bileti, vize işlemleri ve alternatif tatil seçeneklerimizle, en iyi hizmeti vermek için kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Yurt içi turlarımız ile tatil beldeleri ve kültürel mirası açısından Dünya'nın en zengini olan ülkemizi, en uygun fiyatlarla görmelerini sağlıyoruz. Düzenlediğimiz yurt dışı turları hizmetlerimizle de birçok Avrupa ve Orta Doğu ülkesine götürerek Dünya kültürünü görmelerini sağlıyoruz. En avantajlı turistik geziler ve turlarımız ile Dünya'nın her yerine geziler düzenlemekteyiz” ifadelerini kullandı.

Tüm Türkiye'de Hac ve Umre Organizasyonu denilince akla gelen ilk firma olmayı kendilerine vizyon edinen Kıyam Turizm aynı zamanda turistik turlar ve geziler düzenleyen tur şirketleri arasında Türkiye'nin büyük firmaları arasında olmaya da emin adımlarla yürüyor. Kayseri, İstanbul ve Konya’da şubelerinin bulunduğunu dile getiren Borazan; “Buralar başta olmak üzere tüm Türkiye'de güvenilir ve yüksek kalitede hizmeti herkesin ve her kesimin alabileceği fiyatlarla sunarak müşteri portföyümüzü her geçen gün büyütmek ve tüm dünyadan müşteri alarak evrensel, saygın ve lider acente olmak bizim en öncelikli hedefimizdir” şeklinde konuştu.

Daha sonra 2023 için belirlenen umre programlarından bahseden Borazan; “ 15 günlük ve 20 günlük olmak üzere iki programımız bulunmaktadır. 15 günlük programlarımızın başlangıç tarihleri, ’21 Ocak, 5 Şubat, 5 Mart, 22 Nisan, 6 Mayıs’ olmakla birlikte, 20 günlük programlarımızın başlangıç tarihleri, ’22 Ocak, 10 Şubat, 1 Mart, 20 Mart’ şeklindedir. Ek olarak Aslı Aktaş ile Umre Turu olarak 12-18 Şubat tarihleri arasında 6 gece 7 günlük bir umre programımız daha bulunmaktadır” dedi.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *