AVRUPA VE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KARMA PROJESİ KUMSMALL AVM

KUMSMALL AVM, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma alışveriş merkezi olarak hizmet vermektedir. 3000’den fazla üreticinin yer aldığı Türkiye’nin en büyük mobilya üretim merkezidir.


362 Görüntüleme

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma projesi KUMSmall AVM’nin Kayseri’nin yanı sıra tüm bölgeye hizmet verdiğini ve önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Erciyes KSS Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya “Kumsmall, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma projesidir. İçerisinde AVM, iş merkezi, otel ve eğlence merkezi gibi birçok seçenek bulunmaktadır” dedi.

Kumsmall AVM’nin 1 milyon metrekareye yakın açık, 300 bin metrekare kapalı alana sahip bir proje olduğunu dile getiren Başkan Sarıkaya ”180 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 350 adet mağaza ve 6 bin araçlık otopark alanıyla hizmet vermekteyiz. Kumsmall, klasik bir alışveriş merkezinin yanı sıra mobilya ve dekorasyon konseptlerini de bir araya getiriyor. Buraya gelen tüm vatandaşlarımız mobilyadan dekorasyona, modadan yeme içmeye, spordan eğlenceye kadar tüm imkanları bir arada bulabilir” ifadelerini kullandı.

365 gün açık mobilya fuar anlayışıyla hizmet veren Kumsmall AVM, yabancı dil bilen personelleri ile tüm dünyadan gelen müşterilerine konforlu bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

En fazla ürün seçeceğine sahip karma alışveriş merkezi olan proje, ayrıca birçok ulusal ve uluslararası alternatif markayı çatısı altında topluyor.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *