GRUP AVENİR’DAN 2022 YILINDA 5 FARKLI PROJE

Grup Avenir, yeni projeleri Marvel 300, Neva 125,Via 138, Gültepe 60 ve Bozok 270 projelerinin tanıtımını yaparak örnek dairelerini tanıttı. Tanıtımda açıklama yapan Grup Avenir Satış ve Pazarlama Müdürü Serap Karabulut, “Farklı lokasyonlarda yeni projelerimiz devam edecek” dedi.


337 Görüntüleme

Hız kesmeden proje üretmeye devam ettiklerini söyleyen Serap Karabulut, “2002 yılında Avrupa’da başladığımız bu yolculukta yerel ve küresel ölçekte çağdaş, sürdürülebilir ve insan odaklı projeler üreterek sektörde öncü olmak ve bu zaman sürecinde edindiğimiz tecrübeyle tasarımlarımızın işlevselliği, estetiği ve kalitesinden ödün vermeden projelerimize hız kesmeden devam etmeye çalışıyoruz. İç Anadolu Bölgesi’nde şu an için Kayseri ve Yozgat Sorgun bölgesinde inşaatlarımız hız kesmeden devam ediyor. Grup Avenir olarak istihdam sağlamaya, yeni projeler açıklamaya ve ekonomiye katkı sağlamaya hiç durmadan devam ediyoruz. Kayseri ve Yozgat Sorgun bölgesinde 5 yıllık süre içerisinde 16 farklı proje, 38 blok ve 120 villadan oluşan projelerimiz içerisinde 5 farklı proje olan Marvel 300, Neva 125,Via 138, Gültepe 60 ve Bozok 270 projelerimizi tanıtmanın, örnek dairemizi müşterilerimizin beğenisine sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“2023 projelerimize odaklanıyoruz”

Grup Avenir olarak 2023 projelerimize odaklanıyoruz. 2023 projelerimizde de çeşitlendirmemizi arttırıyoruz. Gesi Bağları 120 projemiz İldem bölgesinde oldukça talep görmüştü. Şu an villa sayımızı daha da arttırarak semt olarak da farklı lokasyonlara açılmayı planladık. Bunun için Çay Bağları’nda 24 villa, Altınoluk bölgesinde 100 villa, Eğribucak Mahallesi’nde toplam 38 villa ile müşterilerimize daha geniş çerçeveli villalar sunmaya da devam edeceğiz. Villaların dışında yine farklı lokasyonlarda Yıldızevler bölgesinde 450, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 1000 den fazla, Konaklar bölgesinde 150 ve Kertmeler bölgesinde 80 adet proje ile de müşterilerimize hizmet vermeye ve yeni ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *