MORE GYİ PROJELERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

MORE GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uyumaz, projelerinden ve markasına dair hedeflerinden bahsetti.


270 Görüntüleme

İnandığı yolda daima hedef büyüterek yürüdüklerini belirten Uyumaz; “Yolumuzun, 2015 yılında yeniden doğuşun yolu, mücadele’nin yolu, mutluluğunun yolu olması için özel ekibim ile daha doğrusu MORE GYİ ailesi ile elimizden gelenin daima en iyisini yapacağımıza söz vererek başlangıç yaptık, biz kendimize güveniyoruz. Kentimize değerine değer katacak hedeflerimizi, tecrübelerimizle hep daha iyisini yapacağımızın sözünü burada sizlerin huzurunda tekrarlamak istiyorum” dedi.

Kentin her alanında bütçelere uygun projelerinin olduğunu anlatan ve yaptıkları projelerden bahseden Uyumaz; “En uzak bölgesinden, şehir merkezine en yakın olarak her lokasyonun özelliklerini kullanarak proje detay ve çalışmaları hazırlanmıştır. Fark edilmemiş tüm detayları özenle fark edilir hale getirmek istiyoruz. Hayal edileni değil hayal ettiğinizi gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Kalitemizden asla taviz vermeyiz bu konuda çok keskin ve net duruşumuz vardır. Kalite kontrol ekibimiz her alanı inceler, en güvenilir ve en kullanışlı çizimlerle ev sahiplerimize sunar. Şu an 5 projemiz ile her yerdeyiz. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse;

Çay Bağları (moreLight) Özel ve detaylarının şık olduğu bir projedir. Doğanın ışıltısı gününüz aydınlatması için geniş pencerelere özen gösterildi. Sevdiklerinizle güzel vakitler için Barbekü alanı oluşturuldu.

Erenköy (moreCasa) Manzarası ve duruşu ile sizleri farklı bir lokasyonda gibi hissettireceğine eminiz. Evinizde tatil imkanı sunuyoruz. Yaz kış girebileceğiniz havuz sistemlerini sizlere sunuyoruz.

Becen (moreLife) Becen Bölgesi bizleri çok sevdi. Becen’de bulunan 4.Projemiz olacaktır. Kot farkının her ölçüsü hesaplanmıştır. Şehir manzarasına bakış kadar uzak olmanız için en güzel haliyle sizlere sunuyoruz.

Avanos (moreMia) 3 katlı olarak planladığımız Avanos projemiz bizleri çok heyecanlandırıyor. Her katına teras düzeni oluşturacağız.

Çay Bağları(More B-Alp) Konumu ile her kişiye uygun olan bir projedir. Kayseri’nin gözdesi olacağına dair güvenimiz tamdır” ifadelerini kullandı.

Yaşadığı her anda inşaat süreci olduğunu ve bu durumun firmalarını güvenilir kıldığını dile getiren, İnşaat Mühendisi Mehmet Uyumaz; “Şantiyelerimde bulunur ve tek tek çözüm üretirim. İşimin başında olmayı seviyorum. Projelerle bizzat ben ilgileniyorum bu süreç biraz yorucu tabi ki de ama memnuniyet bizlere enerji ve güç veriyor” şeklinde konuştu.

Her alanda uzman ve bilgili bireylerle çalıştıklarını vurgulayan More GYİ bulundukları bölgede Gayrimenkul Yatırım İnşaat olarak hizmet vermektedir.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *