Sanal oyun bilgileri ele geçirildi, bunun yerine 25 farklı firmadan yemek sipariş edildiSanal oyun bilgileri ele geçirildi, bunun yerine 25 farklı firmadan yemek sipariş edildi

BURSA'nın Karacabey ilçesinde, sanal oyun iletişim bilgileri ele merkezinde Arda O.'nun (18) çalıştırıldığı, 25 farklı firmadan yemek siparişi verildi. 25 motokurye aynı anda yemek teslimi için adrese gelirken, siparişlerden haberi olmayan Arda O., babasıyla birlikte polise gidip şikayette bulundu.


126 Görüntüleme

Olay, Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Bir telefon numarası üzerinden 25 sahte firmadan aynı adrese yemek siparişi verildi. Motokuryeler sipariş teslimi için adrese gittiklerinde kapı açılan olmuyordu. Siparişin verilen numarasının Arda O.'ya ait olduğu belirlenirken, kuryeler telefonla aradıkları yer aldı, "Ben kimseye sipariş yazm. Benim adıma başka birileri sipariş veriyor. Lütfen kimse izlemesin" yanıtını aldı. Sipariş verilen telefon numarasının sahibi Arda O.'nun, sanal ortamda oynadığı oyundan, adres ve telefon bilgilerinin elelelerle, adına sipariş verildiği belirlendi.

Arda O., babası Soner O. ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip şikayetçi olurken, evin önünde kuryeler durumuna tepki gösterdi. Sipariş verilen restoranlardan bir işletmecisi olan Ahmet Göçtürk, "Zaten, maliyetlerin yüksek olmasından dolayı zor koşullar altında hizmet hizmetleri sunuyoruz. Bu durum bir şaka olarak görenler, bizi ne kadar zarara soktuğunun bilincinde değil sanırım. Alın terminaliz ve çalışmalarımızla bu şekilde alay hiç doğru İnşallah bunu yapanın cezasını alırız" diye konuştu.

Polis, siparişi veren kişinin işlemlerinin tespit edilmesi için inceleme başlattı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *