Kırmızı ışık veren kamyonet işçi servisine böldü: 8 yaralı

BURSA'da kırmızı ışık taşıyan kamyonet, kavşakta dönüş yapan işçi servisine ayrıldı. Kamyonet sürücüsü Ferhat K. ile araçta bulunan kadın yolcunun sıkıştığı kazada 8 kişi yaralandı.


128 Görüntüleme

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Doğanköy Mahallesi Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Şeftali Caddesi'nden Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu istikametine seyir halinde olan Ferhat K. idaresindeki kamyonet, iddiaya göre kavşakta kırmızı ışık yapmak yapınca, bu sırada dönüş yapan Sebahattin T. yönetimindeki işçi servisine katıldı. Kamyonet, çatışmanın şiddetiyle ters istikamete savruldu.

6'SI İŞÇİ 8 YARALI

Kazada kamyonet sürücüsü Ferhat K. ile yanında bulunan kadın ve minibüste bulunan 6 işçi yaralandı. Kazayı gören çevredekiler kamyonette sıkışan sürücünün yanında bulunan kadını kurtarmaya çalışırken, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kamyonette sıkıştıkları yerden kesilmiş sürücü ile yanındaki kadın sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalede bulunulduktan sonra yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Polis ekiplerine karşı olası bir başka kaza olasılığına karşı önlem alındı.

Tedaviye alınan yaralılardan kamyonet sürücüsü Ferhat K. ile kadın yolcunun hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, yaralı 6 işçinin sağlıksızlıklarının iyi olduğu belirtildi. Kamyonet ile minibüsün çekici hizmetleri ve yol temizleme işleminin işleminin ardından trafik incelemesi normal seyrine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *