Bipolar hastası adam eşini öldürüp, intihar etti; Eve gelen çiftin çocuğu korkunç bir manzarayla karşılaştı

İZMİR'in Buca ilçesinde, bipolar bozukluğu olan ileri büyüklükteki İbrahim Köçer (52), tartıştığı eşi Nurtaç Köçer'i (45) boğarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Olayın ardından beklenmedik korkunç bir manzara ile karşılaşan çiftin çocuklardan YK, (22), “Ben bu manzaraya nasıl unutacağım” diye feryat etti.


137 Görüntüleme

Olay, saat 19.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde 4 katlı bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Diyarbakırlı olduğu öğrenilen ve Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İzmir'e taşınan İbrahim Köçer'e, bipolar bozukluğu tanısı konuldu. Özel bir nakliye firmasında çalışan ve bir tedavi ilaçlarını kullanmadığı ileri grupta 3 çocuk babası Köçer, NK (26) ve EK (9) isimli kızlarını evden gönderip, daha sonra henüz çözülemeyen nedenle tartıştığı eşi Nurtaç Köçer'i boğarak öldürdü. İbrahim Köçer, olayın ardından evin balkonunda kendisini iple asarak yaşamaya son verdi.

'BEN BU MANZARAYI NASIL UNUTACAĞIM'

Babası gibi bir nakliye şirketinde çalışan çiftin insanlardan YK, iş çıkışında olağandışı korkunç bir manzara ile karşılaştı. Evin içinde annesi, balkonda ise babasının iple bölgesinde cansız bedenlerini gören YK, sinir krizi geçirdi. YK'nın “Ben bu manzarayı nasıl unutacağım” diye feryatlarını oturan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi. Koçer çiftinin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *