KADENSS MOBİLYA KENDİNE ÖZGÜN ŞIK, MODERN VE KULLANIŞLI MOBİLYALAR ÜRETİYOR

Modern çizgileri, özgün dokunuşları ile mobilya sektörünün önde gelen firmalarından Kadenss, adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.


398 Görüntüleme

KADENSS Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kekeç 1976 yılında 40 m2 bir alanda aile imalathanesi olarak faaliyete başladıklarını söyledi. Baba mesleği olarak yapmaya başladığı işte güzel yollar kateden Kekeç; “’World Ahşap Mobilya’ adıyla tanınarak zaman içerisinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde 100‘den fazla firmayla ticari ilişki içerisinde bulunan orta büyüklükte bir firma haline geldik. “Ahşaba Dair Her Şey” sloganı ile çıkmış olduğumuz bu yolda amacımız ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları ve kalite anlayışı ile mobilya sektöründe özgün bir yere sahip olmaktı. Bu sürece kadar üretim ağımıza katmış olduğumuz teknolojik araç, gereç ve makinelerle birlikte 11.000 m2 kapalı alana sahip olan bu fabrikamızda imalat faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor” dedi.

“Kalite Anlayışı İle Mobilya Sektöründe Özgün Bir Yere Sahip Olmayı Başarmak Ana Hedefimizdir.”

Son yıllarda farklı konseptler ve farklı mobilya modelleri talebinde bulunan müşterilerine cevap verebilmek için "KADENSS MOBİLYA” markası ile birlikte yemek odası, yaşam odası ve salon takımı üretimine de başladıklarını dile getiren Kekeç; “Yaşanılan tüm anıları anlamlı kılacak, modern, şık ve özgün tasarımlarıyla KADENS Mobilya olarak bir neslin ortak zevki olma gayesinde yola devam ediyoruz. Bu kapsamda yenilikçi, özgün tarzda dizayn edilmiş koltuk takımı, yemek odası takımı üretimine geçmiş bulunmaktayız. Son zamanlarda hızla artan müşteri portföyümüz ile Türkiye’de yaklaşık 50 ilde, yurtdışında yaklaşık 25 ülkeye ihracatımız bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Ülke ekonomisine katkı sağlamanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Kekeç, konuşmasını; “Üstün kalite ve hizmet anlayışı Global çapta dünyayla entegre olmuş, kalitesi ve farklı tarzıyla tanınan estetik, rahat  ve konforlu mobilyalar üretme hedefinde olan misyonumuzla, bugün her evde bir yaşam inşa ediyoruz. Bugün yola çıktığımız ilk andan itibaren kalite, performans standartlarını en yüksek seviyelerde tutmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde tamamladı.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *