Dengama Farklı Bir Yaşam Tarzı Sunuyor

Dengama Genel Müdürü Arif Şahin firmalarının misyon, vizyon ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.


361 Görüntüleme

Dengama’nın farklı yaşam tarzlarını, modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evlere taşıdığını belirten Şahin; “Farklı beğenilere seslenen alternatifler ve rahatlığın en doğal halini sunan, ulaşılabilir tasarım anlayışıyla, hayata fark katmak için üretiyoruz. Rahatlık ve kalite, sağlamlık ve şıklık, ulaşılabilirlik ve tasarım kriterlerinin tamamını karşılayan ürün skalamız bulunuyor. Türkiye genelinde yayılan geniş bayi ve hizmet ağıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz ve insanlara bir sandalye ve masadan çok daha ötesini, bir yaşam tarzı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Masa-Sandalye sektöründe yüksek kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi tasarımları ile Türkiye’nin akla gelen ilk markası olmayı ve Dünya’nın saygın üreticilerinden biri olmayı vizyonu kabul eden Dengama, aynı zamanda kullanım amaçlarına göre ergonomiyi, ekonomikliği ve konforu dikkate alarak masa/sandalye ihtiyaçlarını üreterek veya tedarik ederek karşılamayı; Endüstriyel müşterilerinin ise sektörle ilgili makine, teçhizat, yedek parça, yarı mamul ve danışmanlık ihtiyaçlarını karşılamayı misyon edinmiş bulunmaktadır.

Kaliteyi sürekli ve standart olarak sunarak sürdürülebilir büyüme sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Arif Şahin; “İç piyasa ve ihracat müşterilerimizin fiyat-kalite-sevkiyat konusundaki taleplerini en uygun şekilde karşılamaktayız. Sektörü ve endüstriyi sürekli takip ederek yeniliklere adapte oluyoruz. Kalite yönetim sistemini, süreçlerimizin tamamını kapsayacak şekilde ve tüm çalışanlarımıza kalite bilincini aşılayarak, sürekli gelişmekteyiz. Birlikte yaşadığımız toplumun değerlerine saygılı olaraki insan ve çevre sağlığı ile ilgili her türlü tedbiri alarak, tüm süreçlerde verimsizliği ve israfı önleyerek kıt kaynakları en etkin şekilde kullanıyoruz. Maliyetleri minimize ederek, sosyal sorumluluklarımızın farkında olarak tüm iç ve dış paydaşlarımızla karşılıklı güven ve dayanışma içinde iş birliğimizi geliştiriyoruz. Ürettiğimiz ürünlerin sorumluluğunu almak, en uygun, en doğru ve en ekonomik çözümleri en hızlı biçimde üreterek daha sonra ortaya çıkabilecek uygunsuzlukların önüne geçmek bizim öncelikli hedeflerimiz ve kalite politikamızdır” şeklinde konuştu.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *