İstanbul-Ataşehir'de 10 yıldır yaşadığı araçta ölü bulunuyordu

ATAŞEHİR'de eşinden boşandıktan sonra 10 yıl kamyonette yaşadıktan ve geçimini meyve sebze satarak 58 yaşında İrfan Kordon aracında ölü bulundu.


132 Görüntüleme

Olay, Barbaros Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 10 yıl önce eşinden boşandıktan sonra 34 NPN 21 plakalı kamyonette yaşamaya başlayan İrfan Kordon, vatandaşın aracında ölü olarak bulunuyordu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kordon'un hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik desteklerini çekerken olay yeri inceleme ekipleri arabada uzun süre inceleme yaptı.

 

"TANIDIKLARININ ALDIĞI MALZEMELERİ SATIYORDU"

Mahalle sakini Abdulfeyzel Beytel, "Kendi geçimini sağlamak için arabada sebze meyve şeytan bir abimizdi. Gariban diye marketten alışveriş yapmayıp ondan alıyorlardı. Eşinden boşandıktan sonra 10 yıl arabada kalıyordu" diye konuştu. Muhittin Topal “İyi bir insandı. Yürüyemiyordu, bastonla geziniyordu. Tanıdıkları malzemeler alıp satıyordu" dedi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sırasında gelen Mine Ayan, "Gariban diye sürekli alışveriş yapıyordum. Kimseye sahipti. Arabada yatıyordu. Sebze meyve satıyordu. Dün ağacı vardı. 20 lira birikimim vardı. Onun için vardım, öyleydi" İşte" dedi. Ekiplerin çalışmasının ardından Kordon'un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *