'Hoş Geldin Bebek' programı 11 bin 500 anneye ulaştı

Sultangazi Belediyesi 'Hoş Geldin Bebek' programı ile ilçedeki anne ve bebeklerini buluşturmaya devam ediyor. Anne ve çocukların hediyelerinin dağıtıldığı programda çeşitli etkinlikler de yapıldı.


119 Görüntüleme

300 anne ve bir araya geldiği programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Hoşgeldin Bebek programımızda 11 bin 500 bebeğe ulaştık. Şuna kavuşan çocuklar, kadınların mutlu olduğu bir toplum çok daha güçlü bir toplum haline gelecek. Bunun için çalışıyoruz, bunun için çabalıyoruz” dedi.

Ailenin en minik Üyeleri için anneye içerisinde akıtmaz biberon, diş kaşıyıcı, ince mendiller, şampuan, 3lü bebek takımı, çoraplar, tırnak makası, ateş ölçer ve bez içinde bulunan su geçirmez anne-bebek çantası hediye eden Sultangazi Belediyesi 'Hoş Geldin Bebek' programıyla ilçedeki anne ve bebeklerini bir kez daha bir araya getirdi. İlçede ikamet eden 300 bebek ve annesi Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen özel programda buluştu. Program Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun ve çok sayıda anne-bebek katıldı.

“11 BİN 500 ANNEYE ULAŞTIK”

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Hoşgeldin Bebek programımızda 11 bin 500 bebeğe ulaştık. Esasında 11 bin 500 bebek demek sadece bebek değil aile demek. O ailede anneye, çocuklara, babaya o ailenin tamamına dokunmak demek. Biz 'Hoşgeldin Bebek' programlarımızı küçük hediyelerle birlikte onların gönlüne erişebilmek için bir araya getirmek için yer edinebilmek için çalışıyoruz. Bugün de 300 annemiz 300bebeğimiz çocuklarıyla beraber buradalar. Ve biz şuna sahip olan aile mutluydu, çocuklar mutluydu, kadının mutlu olduğu bir toplum çok daha güçlü bir toplum haline gelecek. Bunun için çalışıyoruz, bunun için çabalıyoruz. Belki babalar bazen bilgisi olmuyorlar onlar için neler yaptığımızın ama burada anne ve çocukların evlerine mutlu bölümleri babanın da ailelerinin de mutlu geliştiğini gösteriyor. Bunları yapmaya devam ediyorsunuz. Sultangazi'yi kültürle sanat ve sosyal faaliyetlerle ve herkesin mutlu olacağı şekilde güzel organizasyonlarla yönetmeye, bu amaçla hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

ANNELERE HEDİYE ÇANTA

Program içerisinde kıyafet, geniş, şampuan, ince mendil, tırnak makası, ateş ölçer, çıngırak, biberon ve oyuncağın da bulunduğu bebek eşyalarına annelere hediye edildi.

1 çocuk annesi 27 yaşındaki Dilek Kodal, “Belediyenin 'Hayata 2 Dakika Ara' ve 'Kadınlar Arası Vapur Turu' gibi diğer organizasyonlarına da katıldım. Belediyemiz gerçekten kadınlara çok önem veriyor, bunu kişisel olarak. Evlere de ziyarete geliyorlar. Ben 3 aylık bebeğimle bu organizasyona katıldım. 10 günlük bebekle gelen de var, 1 aylık bebekle gelen de var” diye konuştu.

26 yaşında 2 çocuk annesi Yasemin Önemli ise “ Bu organizasyona katılan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum, her şey çok iyi, çok güzel ilgilendiler. Çocuklarım da güzel eğlendiler, çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *