Feridun Ulusoy İnşaat konut projelerine yoğun ilgi

Feridun Ulusoy İnşaat konut projelerine yoğun ilgi


1324 Görüntüleme

4 yıldır Kayseri’de Avrupa standartlarında kaliteli konut projeleri yapan Feridun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Ulusoy,

“Biz dairelerimizi hangi lokasyonda yaparsak yapalım satışını proje tamamlamadan inşaat aşamasında kolaylıkla sağlayabiliyoruz. Bunun sebebi ise dairelerimizin Avrupa standartlarında kaliteli olmasıdır. Ses ve ısı yalıtımına özellikle dikkat ediyoruz. Projelerimizdeki kalite standartlarına göre fiyatlarımızınuygunve erken teslim yapıyor olmamız, dairelerimizi satmamızda bize avantaj sağlıyor” dedi.

“İşimizi severek yapıyoruz”

Çok küçük yaşlardan itibaren Fransa’da baba mesleği olan inşaat sektörünün içinde bulunduğunu belirten Feridun Ulusoy, şunları söyledi: “Bu işin inceliklerini ve nasıl olması gerektiğini iyi biliyor ve işimizi severek yapıyoruz. 6 aylık bebekken ailemle birlikte Fransa’ya yerleştik. Eğitimimi orada tamamladım. Son dönemde Türkiye’ye daha sık gelmeye başlamıştım ki, Kayınpeder’in Sümer’de bulunan arsasına yatırımcı arıyorken, kendimiz yapmaya karar verdik ve bu şekilde Kayseri’de ilk projemizin adımını atmış olduk. Burada daireler hızlı bir biçimde de satılınca, Kayseri’de inşaat yapma düşüncesi bizde oluşmaya başladı.”

“10 ayda daire teslim ediyoruz”

Bu süreçten sonra sektöre Kayseri’de 4 yıl gibi bir ara verdiklerini söyleyen Feridun Ulusoy, “İkinci projemiz olan Turgut Reis’te bir arsa satın aldık. Bu süreçte etraftan bu konumdaki dairelerimizi çok zor satacağımız ve alıcı bulamayacağımız söylendi. Biz bunları dinlemeden inşaatımızın temelini attık. Zamanla inşaat bitmeye yakın elimizde satabileceğimiz dairenin kalmadığını gördük. Zor satılır denilen bölgedeki projemiz bitmeden satıldı. Bizim en büyük avantajlarımızdan bir tanesi de dairelerimizi çok hızlı bir şekilde teslim ediyor olmamız. Projelerimizi inşaatına başlamamızdan 10 ay sonrasında dairelerimiz teslim ediyoruz ve 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde de meskenlerimizi alıyoruz. Bu süreç içerisinde de erken teslim projelerimizle büyük bir güven sağlıyoruz” dedi.

“Kentsel dönüşüm projelerimiz yakında”

Zamanla sektörde iyi bir noktaya geldiklerini söyleyen Ulusoy: “Projelerimizin kolay satılmasıyla biz Turgut Reis projemizden sonra 3 farklı noktalarda aynı dönemlerde temel attık. Bu lokasyonlar; Uğurevler, İldem ve Mimsin.  İldem Park projemiz Nisan 30’da teslim edilecek. Mevcut devam eden projelerimizde İldem Park’ta 3 adet, Uğurevler Yaşam projemizde 4 adet daire ve altında bulunan dükkânlarımız kaldı. İldem’de bulunan projemizin devamı olarak İldem 2 ve 3 projelerimizin yanı sıra, Talas ve Fevzi Çakmak bölgesinde  görüşmelerine başladığımız kentsel dönüşüm projelerimiz var. Biz projelerimizle beraber ülkemizde bulunan misafir odası algısını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Yaptığımız hiçbir konutta misafir odası konumunda bir oda bulunmuyor. Dairelerimizi kaliteli ve Avrupa standartlarında yapıyoruz ve da bizim satışlarımıza olumlu yansıyor” şeklinde konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *