Diyanet-sen Kayseri şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu bildiriye imza atarak yayınlayan 103 generale tepki gösterdi

Diyanet-sen Kayseri şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu bildiriye imza atarak yayınlayan 103 generale tepki gösterdi


663 Görüntüleme

Diyanet-sen Kayseri şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, evvelki gün gece saatlerinde adeta Darbe çağrısı yaparcasına bir bildiriye imza atarak yayınlayan 103 generale tepki gösterdi.

Diyanet-sen Kayseri şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu , yaptığı yazılı açıklamada

Geleceğimizde vesayete, darbeye yer yok.  Milletimizin yanındayız,  darbecilerin karşısındayız. 
Antidemokratik ve tehditvari aynı zamanda vesayetçi bildiriyi Kayseri Diyanet-Sen olarak nefret ve şiddetle lanetliyoruz. 
Türkiye'nin egemen ve tam bağımsız ülke kararlarından Silahlı Kuvvetleri dahil olmak üzere devletin kurumlarının milletin emrinde,  milletin iradesine,  medeniyet ve inanç değerlerine hassasiyetle yol almasından rahatsız bir zevat bu gece kendini açık etti.  Bir grup müteakit askerin darbe dönemlerini çağrıştıran açıklaması sadece kendilerini gülünç ve Zavallı duruma düşürmüştür.  Bilsinler ki aziz milletimiz ve temsilcileri bu zihniyete ve Vesayet heveslerine asla geçit vermeyecektir.
Aktif görevde oldukları dönemde neye hizmet ettikleri herkesçe bilinen,  kağıt üzerinde "Deniz kuvvetleri emeklisi " gerçekte ise tavırları itibariyle Amiral eskisi" 103 Vesayet Mankurtu; Kanal İstanbul ve Montrö Antlaşması'na dair cümleler üzerinden "fikir beyanı"  sığınmasına da fırsat verecek fakat esasında darbe heveslerini ortaya koyan "muhtıra çağrışımlı " bir açıklama yaptı.
Büyük Türk milleti üniformaya aşıktır . Bu üniformayı taşımak şereftir o şereftir.  Emekli olduktan sonra bu üniforma yı taşımak daha büyük şereftir.  Demokrasiye  devlete ve millete sadakatle bağlı,  rütbesini,  üniformasını siyaset malzemesi  yapmayanları daima Şükran'la yad ediyoruz.  Diğerlerini ise lanetliyoruz...
Vesayet döneminin tetikçisi,  Milli irade esaslı sivil siyaset sürecinin emeklisi sıfatlarına haiz demokrasi sefili gürüh;  çeşitli iletişim kanallarından gece yarısı deklere ettikleri açıklamayla,  siyasete ve millet iradesine müdahale etme niyetlerini,  gaflet,  delalet ve millet iradesine  ihanet gayretlerini beyan etmişlerdir.
Fetö ayarlı açıklamanın satır aralarına gizlenmiş heves ve hedefleri,  açıklama ile gün ışığına kavuşan kirli niyetleri milletimizle birlikte görüyoruz ve not ediyoruz.  Milletimizin , bu türden hedefleri,  niyetleri ve fiilleri,  failleri,  iştirakçileri ve azmettiricileri ile maşeri vicdanında mahkum etme iradesini ve tarihin çöplüğüne gönderme dirayetini herkese bir kez daha hatırlatıyoruz.
Seçilmişlere parmak sallamak kalkan darbe hevesleri şunu iyi bilsin ki;  köhnemiş vesayetçi zihniyetin prangalarından kurtulan,  Bu zihniyetten hesap soran,  gücünü milli iradeden alan bir Türkiye var artık . Bu ülkenin bekasını korumak,  demokrasiye saygıdan hukuka bağlılıktan geçer .
Bu açıklama göstermektedir ki;  emekli de olsa bazı darbe heveslilerinin siyasete müdahale etme,  millet  irdresine çelme takma , darbe çığırtkanlığı yapma ve gayri milli odaklara Selam çakma hastalığı devam etmektedir.

 

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *