BBP’li Çevrim: “Faturalar nedeniyle zorlanan esnafa destek verilmeli”

Elektrik ve su faturalarına gelen zamlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim vatandaşların zor günler yaşadığını belirterek, “Üreticimizin, esnafımızın, sanayicimizin yanında olmamız lazım” dedi.


851 Görüntüleme

BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim faturalara gelen zamlarla birlikte üreticilerin ve esnafın zor günler geçirdiğini ve teşviklerle esnafa yardımcı olunması gerektiğini vurguladı. BBP’li Çevrim, “Merkez Karar Yönetim Kurulu üyemiz Nevzat Yıldız, büyükşehir belediyelerinde kilowat/saatlerin oranlarının yükseltilmesi ve borçların yapılandırılması için talepte bulundu. Bu hususun takipçisiyiz ve bu talebin de olumlu sonuçlanacağından, belediyemiz tarafından takip edileceğinden şüphemiz yoktur. Bakıldığında hayat pahalılığı günden güne artmakta ve vatandaşımız zor günler geçirmektedir. Esnafımız satamamakta, vatandaşımız alamamakta. Tabi burada bu şekilde konuşurken kimsenin içini karartmak niyetinde değiliz ama sahada bizim vatandaşımızdan gördüğümüz aynen bu yöndedir” diye konuştu.

‘SANAYİCİMİZ, ÜRETİCİMİZ VE ESNAFIMIZ ÜLKEMİZİN TEMEL TAŞIDIR’

Siyasette kayıkçı kavgalarının bir yana bırakılması gerektiğini belirten Çevrim, “Burada yapılması gereken iyileştirme çabaları olmalı, çözüm odaklı çalışılmalı. Bunlar arttırılmalıdır. Hammadde pahalılıklar, mazottaki, elektrik faturalarındaki zamlar üreticimizi zora sokmaktadır. Süreçte teşviklerle, desteklerle üreticimizin yanında olmamız lazım. Aynı şekilde çiftçimizin de yanında olmamız lazım. Sanayicimiz, üreticimiz ve esnafımız ülkemizin temel taşıdır. Tabi şu an elinden gelenin yapıldığını görüyoruz. Bizler bu ülke için yapılacak hayırlı işler için bir adım atmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Şunlar da hoşunuza gidebilir