Başkan Taşyapan, Soğanlı-Ürgüp yol çalışmalarını inceledi

Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü, Yeşilhisar, Soğanlı ve Ürgüp bölgelerindeki turizmi canlandırmak ve trafik akışını sağlamak amacıyla yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.


212 Görüntüleme

Bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “İlçemiz merkezinden, Soğanlı ve Ürgüp’e kadar olan bölge yolunun genişletme çalışmaları, turizm çalışmaları kapsamında, Karayolları 6. Bölge Müdürlüğümüz tarafından devam ediyor” dedi.

Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü, balon turizmi ve el yapımı bebekleriyle bilinen, Yeşilhisar ilçesine bağlı Soğanlı Mahallesi ve Ürgüp bölgelerindeki turizmi canlandırmak ve ziyaretçilerin yolculuklarında herhangi bir trafik aksaklığı yaşamaması adına yolda genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “Turizm çalışmaları kapsamında ilçemiz merkezinden, Soğanlı ve Ürgüp’e kadar olan bölge yolunun genişletme çalışmaları Karayolları 6. Bölge Müdürlüğümüz tarafından devam ediyor. Karayolları ekibini şantiye alanında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Çalışmaların başlatılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve Karayolları Genel ve 6. Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

 

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *