Zelenski: Yüzlerce Teşekkür Yüzlerce Tank Değil

NATO’nun Ramstein Hava Üssü’nde yapılan Ukrayna Savunma Temas Grup Toplantısı’nda video konferans yöntemiyle konuşan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, “Size yüzlerce kez teşekkür edebilirim ve bu şimdiye kadar yaptıklarımıza bakıldığında kesinlikle haklı ve adil olacaktır, ancak yüzlerce ‘teşekkür ederim’ yüzlerce tank değil” ifadelerini kullandı.


316 Görüntüleme

NATO ülkeleri Savunma Bakanlarının katıldığı NATO’nun Ramstein Hava Üssü’nde bugün yapılan Ukrayna Savunma Temas Grup Toplantısı’na video konferans yöntemiyle katılarak konuşma yapan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski “Size yüzlerce kez teşekkür edebilirim ve bu şimdiye kadar yaptıklarımıza bakıldığında kesinlikle haklı ve adil olacaktır, ancak yüzlerce ‘teşekkür ederim’ yüzlerce tank değil” ifadelerini kullandı.

Zelenski konuşmasında Rus topçularına ve hava saldırılara karşı gerekli silahlar yerine ‘kelimeleri’ koyamayacağını vurgulayıp “Hızlanmak zorundayız! Sizinle müzakere ettiğimiz hava savunma ve topları, zırhlı araçlar ve tanklar gibi zaman da ortak silahımız haline gelmeli” dedi.  



 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *