Yeniden Refah Partisi önceki dönem Kayseri İl Başkanı ve son seçimlerde Kocasinan Belediye Başkan adayı olan Önder Narin Kayseri de yaşanan üzücü olaylar nedeniyle açıklama yaptı.

Yeniden Refah Partisi önceki dönem Kayseri İl Başkanı ve son seçimlerde Kocasinan Belediye Başkan adayı olan Önder Narin Kayseri de yaşanan üzücü olaylar nedeniyle açıklama yaptı.


156 Görüntüleme

Narin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Kayserimizde yaşanan üzücü olay insanım diyen herkesi üzmüştür. Olayın faalinin yakalanarak adalete teslim edilmesi son derece önemli ve olumlu bir gelişmedir. Hadisenin duyulması ile ortaya çıkan olaylar ülke güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Yıllardır görmezden gelinen,  yok sayılan , üstü örtülen mülteci sorunu gün yüzüne çıkmıştır. Elbette mazlumlara ve din kardeşlerimize sahip çıkmamızda , onlara ev sahipliği yapmamızda  sorun yoktur ama artık bu misafirlikte bir yere kadardır. Suriye nin birçok bölgesi normalleşmişken hala mültecileri barındırmamız gereksizdir. Bu durum son olayda olduğu gibi Kayseri ve mültecilerin yoğun olduğu yerlerde tehlike arzetmektedir. Mültecilerin geri gönderilmesi illlerde sorunu önlemek adına önemli olduğu gibi aynı zamanda kurulmak istenen terör devletinin engellenmesi açısından da önemlidir. Bu kadar büyük bir mülteci nüfusu Amerika ve İsrail in iştahını kabartmaktadır. En ufak bir kıvılcım sonrasında provakasyona gebe hale gelmektedir. Kayseri de yaşanan son olay başlangıcında üzücü hadiseye tepki olarak ortaya çıkmış sonrasında da suistimallere açık hale dönüşmüştür. Hükümet

Hükümetin ve yetkililerin artık mülteci sorunu ile ilgili toplumun taleplerine uygun çözümler üretmesi , sorunu her zaman olduğu gibi muhalefete yüklememesi gerekmektedir. 

Vatandaşlarımızdan beklentim ve dileğim sağduyulu olmaları ve kanunlara aykırı tutum ve davranışlara girmemeleridir. Yeniden Refah Partisi olarak daha öncede ifade ettiğimiz gibi bülbül altın kafeste de olsa illede vatanım der o yüzden herkesin kendi vatanına gitmesinde fayda vardır.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *