Yangına müdahale ederken yaşamını yitiren itfaiyeci, toprağa verildi

ANKARA'da, apartman dairesindeki yangına müdahale sırasında dumandan zehirlenip ölen itfaiye eri Fahrican Yavaş (24), memleketi İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.


155 Görüntüleme

Ankara'nın Keçiören ilçesinde apartman dairesindeki yangına müdahale ederken dumandan zehirlenip yaşamını yitiren Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli Fahrican Yavaş için memleketi İzmir'de cenaze töreni düzenlendi. Torbalı Hacı Mümin Mesci Camisi'ndeki cenazeye, itfaiyecinin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilçe belediye başkanları ve meslektaşları katıldı.
'DAHA ÇOK GENÇSİN'
Belediye başkanları Tunç Soyer ile Mansur Yavaş, Fahrican Yavaş'ın babası Vahdettin Yavaş ile annesi Nedret Yavaş'a başsağlığı diledi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Fahrican Yavaş, meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Oğlunun tabutuna dokunan Nedret Yavaş, "Daha çok gençsin. Senin düğününü yapacaktık. Beni bırakıp nereye gidiyorsun" diyerek gözyaşı döktü. Yavaş, Torbalı Eğerci Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *