Yakalama emri bulunan 11 gözaltıdan 3’ü tutuklandı

Kayseri’de polis ekipleri, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 11 şüpheliyi düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.


392 Görüntüleme

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama emri bulunan kişilerin yakalanması için operasyon yaptı. Bu sabah Boztepe, Keykubat, Şirintepe, Ertuğrul Gazi ve Yeşil mahallelerinde belirlenen adreslere baskın yapıldı.

Operasyonlarda, hakkında ‘hırsızlık uçundan 11 yıl 4 ay 24 kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. Ş., hakkında ‘kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralamak’ suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A. B., hakkında ‘bilişim dolandırıcılığı’ suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. D., hakkında ‘kasten yaralama’ suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan F. K. ile çeşitli suçlardan aranan toplamda 11 kişi yakalandı. 
Emniyetteki işlemlerin ardından 7 kişi savcılıktan ve mahkemeden serbest bırakıldı. Kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ise yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, 3 kişi ise cezaevine teslim edildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *