Vali Çiçek Tomarza’yı Ziyaret Etti

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Tomarza’yı ziyaret etti.


212 Görüntüleme

İlk olarak Tomarza Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiçek’i İlçe Kaymakamı Metin Eyyüpkoca, İlçe Belediye Başkanı Davut Şahin ve ilçe protokolü karşıladı. Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumu ve yapılan yatırımlar hakkında Kaymakam Metin Eyyüpkoca’dan bilgiler alan Vali Çiçek, Tomarza İlçe Tapu Müdürlüğü ve Tomarza İlçe Nüfus Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek çalışan personeller ile iş ve işlemler için orada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Daha sonra Tomarza Belediyesini ziyaret eden Vali Çiçek, ilçenin altyapı, üstyapı çalışmaları ve belediyenin sorumluluk alanında yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Davut Şahin’den bilgiler aldı. Tomarza Belediyesi çıkışında, ilçe meydanında bulunan çay ocağında vatandaşlarımızla bir araya gelen Çiçek, vatandaşlarımızla bir süre sohbet ederek, sorunlarını, taleplerini dinledi. Tomarza İlçe ziyareti kapsamında Vali Çiçek, beraberinde İlçe Kaymakamı Metin Eyyüpkoca ve İlçe Belediye Başkanı Davut Şahin ile birlikte, Tomarza Müftülük Eski Binası (Merkez Camisine Bağlı Devir Odası), Tomarza Merkez Camisi, Tarihi Tomarza Ermeni Surp Boğos Bedros Kilisesi, Tomarza Tekstil Atölyesi, Tomarza Kadın ve Kültür Evi inşaatı ve Tomarza Taş Ocağı Fabrikası’nı da ziyaret ederek bilgiler aldı. 
Vali Çiçek ilçeden ayrılmadan önce yapmış olduğu açıklamada, “Tomarza ilçemiz de Kayserimizin güzel ilçelerinden birisi, Kaymakamımız ve Belediye başkanımız uyum içerisinde çalışıyorlar. Bizler de ilçemiz için, vatandaşlarımız için çalışmaya ve kendilerine destek olmaya devam edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *