TUSAŞ'ta şehidinin babası: Söyleyecek kelime bulamıyorum alçaklara

TUSAŞ'ta şehidinin babası: Söyleyecek kelime bulamıyorum alçaklara


41 Görüntüleme

ANKARA'da dün Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında şehit olan teknisyen Hasan Hüseyin Canbaz'ın (28) babası Veli Canbaz, "Söyleyecek kelime bulamıyorum Alçaklara. Ben bir gün el kaldırmadım yavrucuğuma" dedi.

TUSAŞ'ta cihaz olarak görev yapan evli Hasan Hüseyin Canbaz, vardiya değişimi nedeniyle kırılmaktan yerleşkede lojmana giderken nizamiye önünde terör saldırısına uğradı. Canbaz, teröristlerin sıktığı ilk kurşunla şehit oldu. Canbaz'ın ağabeyi Ali Canbaz'ın da aynı seviyede mühendis olarak uğraştığı öğrenildi.

'AĞABEYİ ARAMIŞ, ULAŞAMAMIŞ'

Şehit Canbaz'ın babası Veli Canbaz, acısının çok büyük olduğunu belirterek, "Yazıklar olsun. Hiçbir şey diyemiyorum, söyleyemiyorum. Konuşamıyorum. Nasıl girdiler söylersem. Söyleyecek kelime bulamıyorum alçaklara. Ben bir gün el toparlamadım ben yavrucuğuma. 28 yaşına geldim, elimi kalkmadı Çocuğuma. Ağabeyi ve kardeş aynı yerdeydi, bölümler farklıydı sadece. Ağabeyi aramış, bir türlü ulaşamamış. Biz burada, sürekli aradık ama ulaşamadık, dedi.

'YENİ EVLİYDİ'

Şehit Canbaz'ın arkadaşı Kubilay Sinar da hala olaydan dolayı şokunda bulunduğunu belirterek, "En son dün olaydan konuşmuştuk. Ben Ankara dışında yaşıyordum. Geldim üç şarkıları görebiliyordum. Akşam da görüşecektik. Çok iyi bir insan. Herkesin onu kapatıyor. Kimin başı sıkışsa arardı. Yine bir arkadaşının işi vardı.Saat 17.00 gibi dışarıdaydı.Başka bir arkadaşımızla görüştün mü? dedi. Ben de 'Akşam görüşeceğiz' dedi. Olaylar sırasında Ulaşamadık, ağabeyine ulaştık, 2 yıl bile yoktu. Lojmanlarda zaten çıkıyorlardı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *