Turgutreis Mahallesinde yenileme çalışmaları sürüyor

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yer alan Turgutreis Mahallesinde başlatılan yenileme çalışmaları sürüyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise çalışmaları yerinde inceledi.


210 Görüntüleme

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesinde yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, altyapı, çevre düzenleme ve otopark düzenlemelerin yapılacağını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak birimlerimizle her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevsim itibariyle saha çalışmalarına ağırlık verdiğimiz hizmetlerle bölgemizin ihtiyaçlarını birer birer yerine getiriyoruz. Bu doğrultuda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Turgutreis Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor. Yol yenileme kapsamında altyapı, otopark ve çevre düzenleme gibi çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kocasinan’ımızın her bir noktasında yeni şantiyeler açmaya devam ediyoruz. Kocasinan’ımızın yüzölçümü olarak merkezdeki en büyük ilçe olmasından dolayı her bir bölgede belediyenin yapması gereken çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bütün gayretimiz, daha yaşanabilir bir çevre oluşturabilmektir. Bu noktada hemşerilerimizin ihtiyaçlarını birer birer yerine getirirken yeni talepleri de dikkate alarak daha güzel bir Kocasinan’ı inşa etmenin gayreti içerisindeyiz. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Turgutreis Mahalle muhtarı ve vatandaşlar da Başkan Çolakbayrakdar’a mahallelerinde gerçekleşen çalımlar için teşekkür etti. Çolakbayrakdar, Turgutreis mahallesinin ardından Yenişehir mahallesinde de yenileme çalışmalarını incelemek üzere ziyarette bulundu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *