TOKAT perdeli cinayetle cinayette sanıklara verilen cezayı değerlendiren maktülün ağabeyi: İnşallah orada çürürler

İSTANBUL'da geçen yıl el ve ayakları bağlanarak külotlu çoraplarla boğulan Semih Sevim'in (40) ağabeyi Fatih Sevim, cinayet sanığı Seçil Çiftçi'ye (26) ağırlaştırılmış müebbet, babası Cemal Çiftçi'ye müebbet hapis cezası verildi "Bu yaramızı az da" Yine de hafifledi ama yaramız derindi.


71 Görüntüleme

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; 1 Ocak 2023'te Sancaktepe'de ormanda elleri ve bacakları bağlanıp, külotlu çorapla boğulmuş kimliği belirsiz bir erkeğin cesedinin bulunduğu ihbarı alındı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri; Mantar toplamaya çıkan bir aileden farklı erkek cesedinin parmak izinden yapılan işlemlerde Semih Sevim'e ait olduğu belirlendi. Yapılan ilk incelemenin ardından aileyle irtibat kuruldu. Sevim'in Tokat'ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu belirlendi. Semih Sevim'in İstanbul'da görüştüğü kişilerin ifadeleri, kullandığı sosyal medya hesapları ve plaka tanıma sistemi (PTS) üzerinden, öldürülmeden önceki iletişim ve hareket bilgileri belirlendi. Olay şüphesi, 4 ayrı adreste sürekli arama yapan jandarma ekiplerine yönelik olarak değerlendirildi; eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi'nin ayrıldığından şüphelendi. Ekipler, sosyal medya hesaplarından Semih Sevim'i tehdit ettiği belirlenince, içeride bulunduğu da bulunan Seçil Çiftçi'yi gözaltına aldı. Çiftçi ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Sevim ile ayrıldıklarını, ancak rahatsız eden devam edenlerin arasında kavgada öldürdüğünü, ardından cenaze babası Cemal Çiftçi ile birlikte Sancaktepe'de ormana bıraktıklarını itiraf etti. Seçil ve babası Cemal Çiftçi, ihraç edilen mahkemece tutuklandı. Seçil ve babası Cemal Çiftçi hakkında 'tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle İstanbul 19'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın karar duruşmasında; Seçil Çiftçi ağırlaştırılmış müebbet, babası Cemal Çiftçi ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 

'YARAMIZ DERİN KARDEŞİMİ HALEN ÇOK ÖZLÜYORUZ'

İstanbul 19'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen tüm duruşmalara katılan Semih Sevim'in ağabeyi Fatih Sevim (45), "Mahkeme sonuçlandı, Seçil Çiftçi hazırlanmış müebbet, babası Cemal Çiftçi müebbet cezası aldı. Bu süreçte İstanbul'daki tüm davalara katıldı. Mahkeme delilleri topladık. Mahkeme delillerimizi sunduk. Bu yaramız da, az da hafifletme ama yaramız derin. Kardeşimi çok özlüyor, onu çok değerli. Mekanı cennet olsun. Karar ilk açıklandığında çok duygulandık. Beklediğimiz bir karardı. Gözyaşlarımız tutamadık. "çürürler" dedi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *