Teknosa Web Sitesi Görme Engelli Kullanıcılar İçin Erişilebilir Oldu

Teknosa, BlindLook ile yaptığı iş birliğiyle teknosa.com web sitesini görme engelli kullanıcılar için erişilebilir hale getirdi. BlindLook’un sesli simülasyon teknolojisinin teknosa.com’a uyarlanmasıyla görme engelli kullanıcılar alışverişlerinin her aşamasını teknosa.com’da kolaylıkla yapabilecek.


1264 Görüntüleme

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, görme engelli kullanıcıların teknoloji alışverişlerini kolaylaştıracak bir ilke daha imza attı. Görme engelli kullanıcıları özgürleştiren girişim BlindLook ile iş birliğine imza atan Teknosa, teknosa.com’da görme engelli kullanıcılar için 15 Ekim Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü’nde sesli simülasyon dönemini başlattı. BlindLook’un sesli simülasyon teknolojisinin teknosa.com web sitesine uyarlanmasıyla görme engelli kullanıcılar teknoloji alışverişlerinin her aşamasını internet sitesi üzerinden kolaylıkla yapabilecek.

DETAYLI YÖNLENDİRMELER YER ALIYOR

Teknoloji odaklı pazaryerine dönüşen teknosa.com’a uyarlanan sesli simülasyon teknolojisi ile görme engelli kullanıcılara tüm site anlatılıyor ve hangi işlem için ne yapmaları gerektiği konusunda detaylı yönlendirmelerde bulunuluyor. Teknosa mobil uygulaması da çok yakında Blindlook iş birliği ile görme engelli kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *