Tedavi gören çocuklar için en anlamlı 23 Nisan kutlaması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehir Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için hastanenin bahçesinde etkinlik düzenledi.


462 Görüntüleme

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor A.Ş. Kayseri’de sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olurken, yaptığı birbirinden anlamlı etkinliklerle dikkat çekiyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla da Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Bölümü’nde tedavi gören çocuklar unutulmadı. Bir grup öğrenci, hastane bahçesinde çeşitli dans kareografileri yaparak miniklerin keyifli vakit geçirmesini sağladı. Hastanede tedavi gören çocuklar da sağlık personeli eşliğinde hastanenin girişinde yapılan gösteriyi hastane odasındaki pencerelerinden izledi. 

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş ve doktorların da yer aldığı etkinlikte uçan balonları çocuklar için havaya bırakan ekip, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, hastalara acil şifalar dilediler.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *