Tartıştığı eşini darbederek öldürdü

AYDIN'ın Efeler ilçesinde evde çıkan tartışmada kocası MT (59) tarafından darbedilen Nursel Türkmen (50), kaybı kaybetti. Olayın ardından kaçan koca aranıyor.


94 Görüntüleme

Olay, saat 20.00 sıralarında Cuma Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan MT ile eşi Nursel Türkmen arasında evde, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine MT, eşi Nursel Türkmen'i öldüresiye darbetti. Talihsiz kadın ağır darbelerle hareketsiz kalırken, şüpheli koca ise olaydan kaçtı. Çiftin evinden gelen seslerin komşuları ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olayın yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerle birlikte evde yapılan kontrolde kadınların kaybettiği kayıplar tespit edildi.

Türkmen'in cenazesi, savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Aydın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis, eşini darbederek öldüren MT'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

BOYUN VE YÜZ BÖLGESİNE ÇOK SAYIDA DARBE ALMIŞ

Nursel Türkmen'in yapılan ilk incelemeye göre, boyun ve yüzde çok sayıda darbe aldığı belirtildi. Yukarıkayacık Mahallesi'nde çiftçilikle geçimini sağlayan MT'nin, eşinin isteği üzerine yaklaşık 4 ay önce Cuma Mahallesi'ne yerleştiği öğrenildi. Nursel Türkmen ile MT'nin 15 yıl önce evlendiği, bu evlilikten 14 yaşında bir kızlarının olduğu öğrenildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *