Süs havuzunda 1'i çocuk, 4 kişinin akıma kapılmasına ilişkin 4 kişi tutuklandı

Süs havuzunda 1'i çocuk, 4 kişinin akıma kapılmasına ilişkin 4 kişi tutuklandı


35 Görüntüleme

KIRKLARELİ'de süs havuzunda 1'i çocuk, 4 kişinin elektrik akımına kapılmasına ilişkin soruşturma kapsamında 4 kişi tutuklandı.

Yayla Mahallesi'ndeki Mehmet Akyürek Yayla Parkı'nda öncesi gece M.K. (5), dengesini kaybederek süs havuzuna düştü. Bu sırada elektrik akımına kapılan M.K.'yi kurtarmak için havuza giren 3 kişi de akımı kapıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. M.K., buradaki ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. M.K.'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında parkın işletmeciliğini yapan E.F., işletme ortağı H.D., elektrikçiler S.A., İ.A. ile E.P. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.F., H.D., S.A. ve İ.A., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı, diğer şüpheli serbest bırakıldı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *