ŞEHZADE GRUP 48’İNCİ ŞUBESİNİ AÇTI

Şehzade Grup, bugün hizmete açtığı Kazım Karabekir mağazasıyla toplam şube sayısını 48’e yükseltti.


317 Görüntüleme

Kayseri’de 'Bu şehrin markası' sloganıyla hizmet veren Şehzade Grup, yeni dizayn konsepti ile hazırladığı Kazım Karabekir mağazasını bugün bölge halkının da katıldığı bir törenle açtı. Toplam 2 bin 100 metrekarelik alana sahip yeni mağaza 4 kasa ve 20 çalışanla hizmete sunuldu.

Açılış konuşmasını yapan Şehzade Grup Genel Müdürü Selahattin Kılıç öncelikle depremzedeler için geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kılıç, açtıkları 48’inci şubeyle büyüme hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.



Kazım Karabekir şubesi açılışa özel indirimlerin 15-28 Şubat günleri arasında geçerli olduğunu ve tüm Şehzade Market müşterilerinin aile bütçelerine katkıda bulunacağını belirten Kılıç, diğer ürün gruplarında ise Kayseri’nin en uygun fiyatlarını müşterilerine sunacaklarını iletti. Kayseri halkına hizmet vermekten ve katkıda bulunmaktan memnun olduğunu belirtti.

Açılış konuşmasının ardından okunan dua eşliğinde kurdele kesimi gerçekleştirildi. Program, ülkemizde yaşanan deprem felaketi dolayısıyla sınırlı tutuldu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *