SEM, AIRCOOK İLE ZİRVEYE TAŞINACAK

Sem Ev Aletleri, küçük ev aletleri sektörüne ürettiği ürünleri dünya pazarlarında da tüketicilerin beğenisine sunuyor. Yurt içi ve yurt dışı pazarlarda bir çok marka ile OEM (orijinal ürün üreticisi) olarak iş birliğini sürdüren Sem Ev Aletleri, 11.000 metrekare üretim alanı ve yılda 500.000 adetten fazla üretim kapasitesi ile geleceğin markası olma yolunda hızla ilerliyor.


641 Görüntüleme

     SEM Ev Aletleri Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Yayar, Türkiye’nin önemli endüstriyel merkezlerinden olan Kayseri Organize Sanayi bölgesinde; iki farklı lokasyonda küçük ev aletleri üretimi tesislerinin bulunduğunu aktardı.

Yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlanıyor...

                "Toplamda 11.000 metrekare üretim alanıyla yıllık 500.000 adetten fazla ürün üretimi yapan firmayız." diyen Yayar, “Firmamızda yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlanıyor. Uluslararası arena ve ülkemizde bilinen markaların, tedarikçiliğini de yapmaktayız. Ek olarak 2019 yılından itibaren şirketimize ait SEM markamızla ürün pazarlama ve satışına da başlamış bulunuyoruz." dedi.

SEM ürünleri yaygınlaşıyor...

                Şirket olarak SEM markasıyla ülke genelinde yaygınlaşma stratejisini eyleme geçirdiklerini ifade eden Yayar, "Ürünlerimizi mağaza raflarında sergilemeye başlamış bulunuyoruz. Nitelik, kalite, zamanında teslim, tutarlı fiyat ilkelerini benimsemiş ve tüketicinin ihtiyaçlarına cevap veren ürün üretimi ile müşterilerin beğenisini kazandığımızı düşünüyoruz. Ülkemizin Avrupa’ya olan jeopolitik konumu, istihdam gücü, rekabetçi fiyatlar avantajları itibari ile ihracat çalışmalarımız da gayet güzel ilerlemektedir. Üretim yaptığımız ürün grupları; ani su ısıtıcısı (şofben), blender, ütü, süpürge, kişisel bakım aletleri, çay makinesi, tost makinesi vb. ürünlerdir." diye konuştu.

Aircook yağsız pişirme özelliği ile sağlığınızı koruyor...

                SEM Ev Aletleri;mso-bidi-font-weight:normal'>

                Yayar, "En yeni inovasyon ürünümüz olan Aircook, yaklaşık 5 litre pişirme kapasitesi, % 90 daha az yağ ile ısıyı ayarlayarak pişirme, mekanik saat ile pişirme süresi ayarlama fonksiyonlarının yanı sıra pişirme yüzeyleri teflon olup bulaşık makinesinde yıkanabilir." şeklinde konuştu.

                Yayar, Aircook hakkında şöyle devam etti:

                "En sevdiğiniz yiyecekleri çok az yağ ya da hiç yağ olmadan, sıcak havayla kızartır. Yeni turbo hava sistemi ile yiyeceklerin fazla yağdan arınmasını sağlayarak kendiniz ve aileniz için kızartma yapmanın en sağlıklı yolunu sunar. Aircook, özel sıcak hava teknolojisi ile gıdaların eşit miktarda pişmesini ve tam kıvamında kızarmasını sağlar. Patates kızartmasından, kestaneye, karides soteden soslu dana bonfileye, brownieden muzlu keke kadar tüm yiyeceklerin lezzetlerini koruyarak pişirir. Aircook yağsız fritözün, toplumların değişen beslenme anlayışına uygun olarak; sağlıklı kızartma, pişirme ve kavurma özelliği ile 2021'in  en popüler ürünü olacağını öngörüyoruz."

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *