Sanatçı Ahmet Şafak: “Kayseri her zaman baş tacımızdır”

Sanatçı Ahmet Şafak, İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen Kayseri Tanıtım Günleri’nde konuştu. Kayseri’nin çalışkanlığı ile bilindiğini vurgulayan Şafak, “Kayseri bana sevgi enerjisi vermiştir. Bunu Kayserililer de ben de bilirim. Çalışkanlığıyla, geçmişten geleceğe geleneklerini yaşatan bir şehrimiz olarak her zaman baş tacımızdır” dedi.


878 Görüntüleme

İstanbul Yenikapı’da 8-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Kayseri Tanıtım Günleri’nin 3’üncü gününde Kayseri tanıtılmaya devam ediliyor. Etkinlik alanı gün boyu ziyaretçi akınına uğruyor. Sanatçı Ahmet Şafak da 1HA mikrofonlarına etkinliği değerlendirdi. 
Kayseri’nin ayrı bir güzelliği olduğunu ve kendisine sevgi enerjisi verdiğini ifade eden Sanatçı Ahmet Şafak, “Bu yüzden Kayseri’de vermiş olduğum konserler çok farklı atmosferlerde geçer. Bu yaz Kayseri’de konser vermediğimiz çok az ilçe kaldı, her konserimiz her ilçemiz bir başka ilçeye örnek oldu. Yıllar sonra ilk kez Kayserimizin güzellikleriyle, Türk folklorunun en önemli numunesi olan sofra kültürüyle Kayserimizin tanıtım günleri var. Kayseri bizim çok sevdiğimiz, Orta Anadolu’muzun ortasında geçmiş dönemde ise imparatorluklara payitahtlık yapmış olan, bugün de çalışkanlığıyla, geçmişten geleceğe geleneklerini yaşatan bir şehrimiz olarak her zaman baş tacımızdır” dedi.

Sözleri ve müziğinin kendisine ait yeni bir şarkının çıkacağını da belirten Şafak, “Duruşu ifade eden, bir eserdir. Beni mutlu eden klipsiz yayınlamama rağmen en başta sevenlerimin böyle bir şarkıyı beklediklerini ve hislerine tercüman olduklarını bana iletiyorlar.  Bugün de ilk kez okuyacağım” diye konuştu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *