"SALİH UÇAN'IN GALATASARAY İLE ANLAŞTIĞINI ÖĞRENDİM"

Salih Uçan'ın Bucaspor'dan hocası Sait Karafırtınalar, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.


623 Görüntüleme

Teknik direktör Sait Karafırtınalar gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sait Karafırtınalar, "Ajdin Hasic ile Ümraniyespor'da çalıştık. Hasic'e Ümraniye'de şans verdik, bu sezon Beşiktaş'ta da forma şansı buldu. Hasic bence şansını iyi değerlendirdi." dedi.

"Salih Uçan'ın sezon sonu için Galatasaray'la anlaştığını öğrendim"

Bucaspor'dan öğrencileri Salih Uçan ve Taylan Antalyalı hakkında ise Karafırtınalar, "Salih Uçan ve Taylan Antalyalı ile gurur duyuyorum. Bu iki futbolcuya ilk kez bizim ekibimiz forma şansı verdi. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Unutmadan söyleyelim; Umut Meraş'la da Boluspor'da çalıştık. Umut'a o dönem Galatasaray'dan teklif de gelmişti. Fakat o dönem bu transfer olmamıştı." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Sezon başında Ümraniyespor'daydım ve Galatasaray'la hazırlık maçı yaptık. O gün demiştim 'Bu sezon Taylan'ın sezonu olur, orta sahada Donk değil Taylan oynar' diye. Nitekim de böyle oldu. Taylan ve Salih modern futbolu çok iyi oynuyor. Salih Uçan'ın sezon sonu için Galatasaray'la anlaştığını öğrendim. Salih'in daha önce böyle bir deneyimi var, Fenerbahçe'de ve Roma'da oynadı. Salih'in Galatasaray'da başarılı olacağını düşünüyorum."

Sait Karafırtınalar, uygulamaya giren 5 oyuncu değiştirme hakkının futbolu olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *