QINVEST PORTFÖY tarafından, 100 dairenin satışı açık arttırma usulüyle yapıldı

QINVEST PORTFÖY firması tarafından açık arttırma usulü ile satışa çıkarılan dairelerin ihalesi yapıldı. 1+0 ve 1+1 eşyalı eşyasız opsiyonlu 100 daire Erciyes Kültür Merkezinde alıcılarıyla buluştu.


277 Görüntüleme

Talas’ta 499 bin liradan başlayan eşyalı eşyasız opsiyonlu 1+0 ve 1+1 dairelerin ihalesi yapıldı. İlk gün 80 daire dün de 100 dairenin ihalesi gerçekleştirildi. Talas İlçesinde bulunan 100 taşınmazın ihalesi ise bugün Erciyes Kültür Merkezinde (EKM) yapıldı. 

1+0 ve 1+1 eşyalı eşyasız opsiyonlu dairelerden almak isteyenler ihale şartnamesini EKM girişindeki kayıt masasından alıp kimlik fotokopisiyle kayıt formu doldurarak kayıt formu işleminin ardından numaratajlar kişilere verildi. Daireleri almak isteyen kişiler numaratajları kaldırıp teklif verdi. İlk teklif bin lira artış olarak değerlendirildi. Aynı daire için diğer kişinin 2’nci ve sonraki teklifleri 5 bin liranın katları olarak değerlendirildi. Salonda bulunan görevliler daireyi alan kişi ile iletişim sağlıyor. Daha sonrasında alıcı 15 gün içerisinde gerekli tutarı yatırmak durumunda. İhaleyle yapılan satışlar için alınan Katma Değer Vergisi (KDV) tutarı yüzde 1’dir.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *