MÜSİAD KAYSERİ’DEN YATIRIM HAMLELERİ

MÜSİAD Kayseri tarafından çeşitli alanlardaki yatırım planları hakkında bilgilerin verildiği bir toplantı düzenlendi. Yapılan toplantıda MÜSİAD Genel Merkezi tarafından kurulum aşamasında olan ve MÜSİAD’ın yaklaşık 13.000 üyesi için birlikte yatırım yapma ve yüksek katma değer üretme fırsatının yer aldığı GİRİŞİM SERMAYE YATIRIM FONU (GSYF) hakkında bilgiler verildi.


176 Görüntüleme

Ayrıca MÜSİAD Kayseri tarafından oluşturulacak olan ve Kayseri üyelerinin ortak olacağı; tarım, savunma sanayi, arsa ve konut projeleriyle ilgili kurulacak olan şirketleşme çalışmalarıyla ilgili anlatımlar yapıldı. MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer; asıl amacın şehrimize dışarıdan nakit akışını arttırmak ve hep birlikte kazançlı işlere imza atmak olduğunu vurgulayarak yapılacak olan projelerden bahsetti. 

Toplantının son bölümünde ise MÜSİAD tarafından kurulan MÜSİAD TİCARET OFİSİ ve MÜSİAD INVEST hakkında sinevizyon gösterisi sonrası  üyelere konu ile ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı. 

Toplantının kapanışında konuşan MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer; hem genel merkezimiz tarafından oluşturulan GİRİŞİM SERMAYE YATIRIM FONU’nun hem de Kayseri’de oluşturulacak olan şirketleşme çalışmalarının hayırlı olmasını temenni ederek üyelere yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *