MÜSİAD Kayseri İngiltere İş Gezisinde

MÜSİAD Kayseri tarafınca düzenlenen, İngiltere ile bölgemiz arasındaki iş akışının, ticaret fırsatlarının, işbirliklerin artırılması, pazarın incelenmesi, yeni gelişmeler hakkında fikir sahibi olunması amacıyla düzenlenen İş Gezisi, farklı sektörlerden üye iş insanlarının katılımıyla gerçekleşiyor.


320 Görüntüleme

MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer, dünyanın zor ama güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de firmalarımızın önemli iş görüşmeleri yaptıklarını ve bağlantılar kurduklarını söyledi.MÜSİAD Kayseri tarafınca düzenlenen, İngiltere ile bölgemiz arasındaki iş akışının, ticaret fırsatlarının, işbirliklerin artırılması, pazarın incelenmesi, yeni gelişmeler hakkında fikir sahibi olunması amacıyla düzenlenen İş Gezisi, farklı sektörlerden üye iş insanlarının katılımıyla gerçekleşiyor.Mehmet UZEL (Kayseri İGFA)İnşaat, makina, maden, mobilya, gıda, kimya, bilişim, otomotiv, lojistik, turizm sektöründen 20 farklı firmanın temsilcileri, İngiltere merkezli alıcı firmalarla 100’e yakın iş görüşmesi yaptı, ürünlerini tanıtma fırsatı buldu. KOSGEB’in desteklediği, İş Gezisi temasları kapsamında, iş bağlantıları kurdu, ihracat için önemli adımlar atıldı.

MÜSİAD Kayseri Heyeti, T.C. Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın’a nezaket ziyaretinde bulunarak İngiltere ile ikili ilişkiler, işbirliğinin geliştirilmesi imkânları hakkında görüştü.

Ticaret Başmüşaviri Hasan Murat Özsoy ve Ticaret Baş müşaviri Devlet Selim Paslı ile yapılan toplantıda, İngiltere ve Avrupa’da Türk firmaları ile markalarının artması ve gelişmesine yönelik konular ele alınarak, MÜSİAD’ın faaliyetleri ve vizyonuna ilişkin bilgi verildi.

Musiad Birleşik Krallık 11 Aralık Pazar günü Londra'da Yunus Emre Binasında genel kurulunu yapacak. Müsiad Birleşik Krallık adına açıklama yapan yönetim kurulu üyesi Murat Bingöl şunları söyledi: "MÜSİAD Kayseri ekibi misafirimizdi, samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerden güzel ve bereketli sonuçlar çıktı. Türkiye-İngiltere  arasındaki ticaret potansiyelinin büyüklüğüne dikkat çekilen görüşmeler neticesinde işbirliğinin büyüterek geliştirilmesinde mutabık kalındı.Bu güzel ve faydalı ziyaretlerinden  dolayı kendilerine bir kez de bu platformdan teşekkür ediyoruz." 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *