Mustafa Destici’nin ‘Koyunumu Kestirip Tüketiyorum’ İfadelerine Çevrim’den Açıklama

Alperen Ocakları İl Sekreteri Ve BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim,sosyal medyada Mustafa Destici’nin katıldığı bir canlı yayında “Ben kasaptan 100 liraya et almıyorum koyunumu kestirip tüketiyorum” ifadelerinin çarpıtıldığını dile getirdi.


781 Görüntüleme

Alperen Ocakları İl Sekreteri Ve BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim şu açıklamalarda bulundu:

“Sosyal medyada Mustafa Destici’nin katıldığı bir canlı yayında ben kasaptan 100 liraya et almıyorum koyunumu kestirip tüketiyorum ifadeleri çarpıtılmaktadır. Konuşmanın tamamına bakıldığında genel başkanımız geçimini çiftçilik yaparak sağladığını üretim yaparak tasarruf etmeye çalıştığını anlatmaktadır sözlerinin devamında da herkesin aynı imkanlara sahip olamayacağını belirtmiştir.  Zamları kendisinde iliğine kadar hissettiğini ve BBP camiası olarak partililerimizin bize oy verenleri geçim düzeylerinin orta ve alt sınıf olduğuna değinmiştir.

Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nunda dediği gibi biz toprağı saksıda köylüyü sinemada çileyi edebiyat kitaplarında görmedik içinde yaşadık içinden geldik. BBP camiası olarak her zaman devletten yana duruş sergiledik diğer siyasi partilerin devletten aldığı maddi desteğe açık yüreklilik ile karşı çıkan millet menfaatini kendi menfaatinin önüne koyan camiamıza ve partimize yapılan algıları kınıyorum.”

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *