MORE GROUP, YENİ VE FARKLI PROJELERİYLE GÖZ DOLDURUYOR

MORE GROUP, YENİ VE FARKLI PROJELERİYLE GÖZ DOLDURUYOR


186 Görüntüleme

MORE GROUP olarak bugüne dek adım attıkları tüm yeni iş koluna ve yeni proje çalışmalarına ‘ilk ve en farklı’ olma düşüncesi ve kararlılığıyla başladıklarını belirten More Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uyumaz, “hedeflerimize amaçladığımız doğrultuda ulaşmış olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu doğrultuda Kayseri, Nevşehir ve Yurt Dışı  merkezli pek çok önemli ve yenilikçi projeyi müşterilerimizin beğenisine sunduk. İş dünyasında hayal olarak görülen çalışmaları birer birer hayata geçirdik;
BECEN, ÇAYBAĞLARI, ERENKÖY, ALTINOLUK ve ERKİLET Bölgelerindeki villa projelerimizle
 AVANOS Konut Projelerimizle
 Organize Sanayi Bölgelerindeki Fabrika Projelerimizle inşaat sektöründe ilki ve farklı olanı yaparak sektörde önemli bir aşama katettik.

 Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda yenilikçi bir yaklaşımı benimseyerek, sektördeki trendleri belirleyen, öncülük eden ve belki de en önemlisi, Türkiye’nin ilerlediği yolda gerçek anlamda katkı yapan bir kurum olma vizyonunu benimsedik. Bu yolda bizler için en büyük itici güç müşterilerimizin beklenti ve arzuları oldu. Onlara en iyisini sunmak amacıyla ilerlerken uzun yıllardır birlikte çalıştığımız taşeronlarımızla ve alt şirketimizde her aşamada görev yapan çalışma arkadaşlarımızla birlikte hareket ettik. Yaptığımız her iş bizlere tarifi mümkün olmayan bir heyecan verdi ve inanıyorum ki bu heyecan, başarıya açılan kapının en doğru anahtarı oldu.

Eğer ortada bir başarı varsa; bu başarı sadece bizim değil; şirket çalışanlarımızla, paydaşlarımızla hepimizin başarısıdır” dedi.

Coldwell Banker More Gayrimenkul faaliyete geçti

Bünyesine katmış olduğu Coldwell Banker More Gayrimenkul ile şehrin dört bir yanında yapmış oldukları projelerinin satışlarını da yapmaya başladıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uyumaz, bu yeni girişimleriyle ürettikleri konutları yine bünyede kurumsal bir anlayışla satmaya başladıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “İnşaat  ve Gayrimenkul  sektöründe yer alan MORE İnşaat ve Coldwell Banker More Gayrimenkul firmalarını kurduğumuzda hedeflerimizi hep yüksek tutmaya karar vermiştik. Vizyonu ve misyonu güçlü, müşteri odaklı hareket eden, kaliteyi ve güveni önemseyen ve adımlarını buna göre atan, çevreye saygılı ve değer yaratan yapılar üretmeye özen gösteren bir yönetim şeklini geçmişten bugüne uygulamaya çalıştık. Kendi jenerasyonumuzda son 11 yılda hayata geçirmiş olduğumuz 16 farklı proje ile tecrübemizi, bilgi birikimimizi ve vizyonumuzu sürekli geliştirmeye gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz. Her yeni yaptığımız projede; almış olduğumuz danışmanlıkların bizlere kazandırdığı birikimlerle, bir önceki projemizin üzerine koymaya, ülke ekonomisine güzellik ve kalite sunmaya çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada, iş ortaklarımız ve müşterilerimizin beğeni ve takdir dolu yorumlarını duydukça bu yönde doğru adımlar attığımızı görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

 Firmalarımızın her zaman gurur duyacağımız çalışmalarla ve bu yapıya güvenen herkese en yüksek kaliteyi sunabilmemiz, yaşamlarına güzellik ve mutluluk katabilmemiz bizler için bu yolculukta en yüksek önemi taşıyan husus olmaya devam edecektir. Her zaman savunduğumuz açıklık, dürüstlük ve ileri görüşlülük gibi ilkeleri de bu yaklaşıma ekleyerek, MORE GROUP bünyesindeki işletmelerin ve görev alan tüm arkadaşlarımızın benimsediği bir felsefe oluşturduk.”

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *