MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman VAROL, 18 Mart Çanakkale Zaferi İle İlgili Aşağıdaki Açıklamayı Yapmıştır

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 108. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.


253 Görüntüleme

Tarihte eşi benzeri olmayan Çanakkale Zaferi, yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, yüksek irade ve sarsılmaz bir inançla kazanılmıştır. Türk Milleti’nin bağımsızlık için verdiği fedakârlık, inancı uğruna verdiği mücadele hem Türk tarihimizi, hem de Dünya tarihini şekillendirmiştir.

Ne mutlu ki bize 108 yıl önce vatanına, toprağına sahip çıkan millet, bugün de özgürlük ve bağımsızlık için aynı duygularla, inancından asla taviz vermeyerek yoluna devam etmektedir. Yetiştirdiğimiz evlatlarımızla da sonsuza kadar bu topraklarda taviz verilmeyecektir. ‘’Çanakkale Geçilmez’’ sözünü kanıyla, canıyla ödeyerek Anadolu topraklarını vatan kılan ve bu vatanı bize miras bırakan şehitlerimizi asla unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnette anıyorum.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *