Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı


33 Görüntüleme

SİVAS'ın Altınyayla ilçesinde kaldı, yolcu minibüsüyle çarpışan otomobil sürücüsü Rahmi Çelik (65) hayatını kaybetti, araçlardaki 3 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Deliilyas beldesi ile Altınyayla ilçesi arasında meydana geldi. Sivas'tan Altınyayla ilçesi istikametine giden Esat Çakır (31) yönetimindeki 58 HK 021 plakalı yolcu minibüsü, karşı performanslara gelen Rahmi Çelik'in kullandığı 50 ET 837 plakalı otomobille çarpıştı. İhbar üzerine bölgedeki sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olarak Altınyayla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan otomobil sürücüsü Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada minibüs sürücüsü ile yanındaki Şuranur Mermer ve otomobildeki Ferdane Çelik (51) yaralandı. Yaralılar olay yerinde ilk müdahalenin ardından Altınyayla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu kritik olan Ferdane Çelik, ambulans helikopterle götürülerek Sivas Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kaza nedeniyle yolda bir süre taşıma, kontrollü olarak sürdürülmesi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *