Milletvekili adayı Özsoy, “Kayseri’de meydanlar patlayacak”

AK Parti Kayseri 5. Sıra Milletvekili Adayı Sayın Bayar Özsoy, 6 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’de yapacağı miting hakkında konuştu. Özsoy, “Herkesin söylediği şu: ‘İzmir ve Ankara mitinglerinden sonra Kayseri mitingi dünyaya Recep Tayyip Erdoğan’ın büyüklüğünü gösterecek. İnşallah Kayseri’de meydanlar patlayacak” dedi.


315 Görüntüleme

AK Parti Kayseri 5. Sıra Milletvekili Adayı Sayın Bayar Özsoy, Kayseradar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında Salih Zeki Çetin’in moderatörlüğünde ‘Seçim Hattı’ programında AK Parti’nin seçim çalışmaları hakkında konuştu. Özsoy, “16 ilçemizde, mahallerimizden birçoğunu gezdik. Bugünde Kocasinan ilçesinde bulunan Fevzi Çakmak’tan esnaf ziyaretimize başladık. Esnafımızın bize ilgileri, destekleri çok güzel. Ayın 6’sında Cumhurbaşkanımız Kayseri’ye geliyor, mitingimiz var. O mitinge de tüm vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı davet ediyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Vatandaşlarımızın bize karşı çok büyük bir teveccühü var. Bu teveccüh her geçen gün artıyor. Kırsaldaki çalışmalarımızda çok iyi gidiyor. Tüm Sarız, Yahyalı, Yeşilhisar, 16 ilçemizin tamamını gezdik. Şimdi ki gezdiğimiz yerleri inşallah 15 Mayıs’tan sonra da gezeceğiz” şeklinde konuştu. 

‘KAYSERİ MİTİNGİ DÜNYAYA RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERECEK’

6 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’de yapacağı miting hakkında da konuşan Özsoy, “Biz dün 3 ilçe gezdik, yaklaşık ilçe merkezleriyle beraber 16-17 mahalle gezdik, Akkışla, Felahiye ve Özvatan’da, herkesin söylediği şu: ‘İzmir ve Ankara mitinglerinden sonra Kayseri mitingi dünyaya Recep Tayyip Erdoğan’ın büyüklüğünü gösterecek. İnşallah Kayseri’de meydanlar patlayacak. Ben gençliği çok iyi görüyorum. Özellikle ilçe merkezlerinde en çok teveccüh 28 yaş altı gençlerdeydi. Gençlerimiz bizi çok iyi karşıladı. Beraber gezdik, köylere beraber gittik. Gençliği çok iyi gördük” ifadelerini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *