MHP İl Başkanı Serkan Tok, "KUMSMALL Kayseri'ye çok büyük katkı sağlayacak."

MHP İl Başkanı Serkan Tok, "KUMSMALL Kayseri'ye çok büyük katkı sağlayacak."


420 Görüntüleme

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte KUMSMALL AVM'yi ziyaret ederek, mağaza sahipleri, AVM müsterileri ve KUMSMALL Yönetimi ile sohbet eden MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, KUMSMALL 'un Kayseri ticaretine, istihdamına ve ihracatına çok büyük katkısının olacağını belirterek, "burada tek eksik yol bağlantıları ve belediyelerimiz bu eksiğin giderilebilmesi için çalışmalara başlamış durumda" dedi.

 

KUMSMALL AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla ve Denetim Kurulu Başkanı Hacı Çevikel 'in AVM girişinde karşıladığı Başkan Tok ve Yönetim Kurulu Üyeleri AVM'de mağazaları gezerek, AVM esnafı ile sohbet etti.

Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük AVM'sini şehre kazandıran Kayseri sanayicisine teşekkür eden Başkan Tok, "Kumsmall AVM Kayserimizin ticaretine, ihracatına, istihdamına çok büyük katkı sağlayacak. AVM’de her şey çok güzel içerisindeki kaliteli ürünler, farklı çeşitteki mağazaları ile şehre çok büyük değer kattı. Mobilyacılarımız bura ile birlikte ürünlerini çok daha iyi bir şekilde sergiliyorlar.Tek eksiği bağlantı yolları.  Ulaşımı için belediyelerimiz yol çalışmaları başlamış durumda, tramvay yapımı devam ediyor en kısa sürede bitmesini temenni ediyorum. Bizlere düşen de bu büyük ve şehir için çok kıymetli yatırımı tanıtmak ve teşvik etmektir. Bu noktada bizlere düşen ne varsa her zaman yapacağımızı ifade etmek isterim. Emeği geçenlere şehrimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

KUMSMALL AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla ise ziyaretlerinden dolayı Serkan Tok ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *