Metruk bina ve asayiş denetimlerinde 74 şüpheli yakalandı

Kayseri polisi, metruk bina denetimi çalışmalarında bulunan 11 bin lira değerinde çalıntı malzeme sahiplerine teslim edildi. Denetimlerde ayrıca çeşitli suçlardan aranan 74 şüpheli de yakalandı.


384 Görüntüleme

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, metruk binalara yönelik denetim gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Melikgazi, Kocasinan, Hacılar ve Talas ilçelerinde gerçekleştirilen denetimlerde, 51 metruk bina, 409 araç, 29 ticari araç, 13 hurdacı, 38 kağıt toplayan şahıs, 66 kamu kurum ve kuruluşu, 41 bağ evi kontrol edildi. Denetimlerde bin 80 kişinin ise sorgusu yapıldı. 

Yapılan kontrollerde 6 aranan şüpheli, 2 yoklama kaçağı, hırsızlık konularından aranan 18 kişi, suçüstü ve hırsızlık şüphelisi 45 şüpheli ve uyuşturucu madde bulundurmaktan 3 şahıs yakalandı. Denetimlerde ayrıca, 4 çalıntı motosiklet, 1 elektrikli bisiklet, 1 çalıntı araç da bulundu. 

Araç denetimlerinde ise 15 sürücüye toplam 17 bin 744 TL para cezası uygulanırken, ele geçirilen 11 bin lira değerinde çalıntı malzemeler de sahiplerine teslim edildi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *