Kumsmall AVM DUYSİAD İşbirliğinde Ticari İlişkileri Geliştirmeyi Hedefliyor

Kumsmall AVM ve Dünya Yatırımcı ve Sanayici İş Adamları Derneği (DUYSİAD) işbirliğinde Uluslararası iş insanları Kayseri’de ticari ilişkileri geliştirmek adına Ommer Otel’de program düzenlendi.


477 Görüntüleme

Dünyanın dört bir yanından, 13  farklı ülkeden Kayseri’ye gelen iş insanları, Kayserili iş insanları ile bir araya gelerek ikili toplantılar gerçekleştirildi. Kayserili ve yabancı işadamları ile B2B görüşmelerinin yapıldığı toplantıya DUYSiAD Genel Başkanı Ahmet Kızılöz, Kumsmall Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla ve 13 farklı ülkeden DUYSİAD temsilcileri katıldı. DUYSİAD Genel Başkanı Ahmet Kızılöz, “Amacımız dünyadaki iş insanları ile birlikte ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır. 7 kıta 7 bölgede DUYSİAD Ticaret Merkezleri açma hedefimiz var. DUYSiAD’ın 20 ülkede temsilciliği bulunmaktadır. Kayserili iş insanlarımızın ticaret ilişkilerini güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Amacımız ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır. Kumsmall AVM Başkanı Yunus Tarla Kayseri DUYSİAD temsilciliğini yapacaktır. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun. Dünyada ticari ilişkiler için yapılacak olan tüm organizasyonlara dahil olmak için bilgi alabilirsiniz. Nijerya’ya temsilcilik açtık ve Nijerya ile ticaret yapmak isteyen Kayserili iş insanlarının bizzat bizimle iletişim geçmelerini istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

“DÜNYADA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”

AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük Alışveriş Merkezi Kumsmall AVM ve DUYSİAD işbirliğinde düzenlemiş olduğu  uluslararası ilk  iş toplantısına katılım sağlayan  herkese teşekkür ettiğini belirterek “Mobilya’nın Başkenti olan Kayseri’mizde de Kumsmall AVM açıldığından beri hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Ülkemiz ihracatını artırma yolunda elimizden gelen tüm çalışmaları yapıp şehrimizi ve alışveriş merkezimizi Dünyada en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *