Kreşte uyuyan bebeğe tokat atan öğretmen hakkında suç duyurusu

Kreşte uyuyan bebeğe tokat atan öğretmen hakkında suç duyurusu


38 Görüntüleme

GAZİANTEP'te, özel bir kreşte öğretmen olan Betül K., uyuyan 21 ay MDÖ.'ye tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, avukat annesi Gündoğdu Özer, kreşin ilişkisini kestiği öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay, 8 Ekim günü Pancarlı Mahallesi'ndeki özel bir kreşte meydana geldi. Kreşte öğretmen olan Betül K., uyuduğu sırada 21 aylık MDÖ.'ye tokat attı. Olayın ardından MDÖ.'nün annesi Avukat Gündoğdu Özer'i arayan Betül K., çocuğun yanağının üzerinde uyuduğunu ve buna bağlı da vücutta iz oluştuğunu söyledi. Kreşe giden aile, bebeklerinin yüzeyinde parmak izleri olduğunu gördü. Bunun üzerine ailenin şiddete maruz kaldığı bölgelerde ileri sürerek gidip darp raporu alarak öğretmenden şikayetçi oldu. İncelenen kreşin güvenlik kamerası görüntülerinde, Betül K.'nin MDÖ.'ye tokat attığı ortaya çıktı.

OLAY KAMERA

Yüzünde oluşan kızarıklıklar MDÖ.'nün öğretmeni tarafından darp edilerek birkaç saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde öğretmen Betül K.'nin bebeğe tokat attığı ve ardından battaniye ile üzerini kapatarak uyutmaya çalıştığı görüldü.

'HOCA BENİ ARAYINCA ANLADIM'

MDÖ.'nün annesi Avukat Gündoğdu Özer, olay öğretmeni Betül K.'nin araması üzerine anladıklarını ve eşinin çocuğunun kreşten alınca şişlikten farklı olduğunu söyledi. Kreş üyeleri ile görüştüklerini ancak şiddet olayını kabul etmediklerini anlatan Özer, bunun üzerine giderken darp raporlarını aldıklarını ve raporda yüzdeki kızarıklığın dış darbe ile meydana geldiğini yazdığını söyledi. Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Gündoğdu Özer, “Olayı geçen hafta salı günü kreş hocasının beni araması üzerine fark ettim. Yanağının üzerinde uyuduğunu ve yanağında uyumaya bağlı iz ve vücutta bulunduğunu söyledi. Ben fotoğraf atmasını istedim ama fotoğrafa tatmin edici değildi. Durumu iyileşmeye anlattım ve çatışmaya gidip çocuğu kreşten aldı. Eşimin bana albümü fotoğrafını attı. Fotoğraflarda sol yanağında parmak izi görüldü. Şüphelendik. Kendileri ile başvuru formunu geçmek istedik. Şiddet olayını asla kabul etmediler. Bunun üzerine gidip doktordan darp raporu aldı. Oradaki doktora da sordum bana dıştan gelen bir darbeye bağlı ekimozun oluştuğunu söyledi” dedi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *