Kayserisporlu Kolovetsios ve Ali Karimi’den LGS öncesi öğrencilere moral ziyareti

 Kayserisporlu futbolcular Dimitrios Kolovetsios ve Ali Karimi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi Sema Yazar Ortaokulu’nda öğrencilere moral ziyaretinde bulundu. Öğrencilere sınavda başarı dileyen ve soruları cevaplayan futbolcular, Kayseri lezzetlerinden mantı ve pastırmayı çok sevdiklerini anlattılar


285 Görüntüleme

.Sema Yazar Ortaokulu’nda yapılan programa Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kayserispor Takım Menajeri Yunus Akbulut ile futbolcular Dimitrios Kolovetsios ve Ali Karimi katıldı. Etkinlikte öğrencilere seslenen Kayserispor Takım Menajeri Yunus Akbulut, “Kayserispor olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol gereği şehrimizin farkı yerlerindeki okullarımızı ziyarete devam ediyoruz. Hafta sonu yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi sizlere moral amaçlı gelmek istedik” diye konuştu. 
Dimitrios Kolovetsios ve Ali Karimi öğrencilere Türkçe merhaba dedikten sonra hafta sonu yapılacak olan sınavda başarı dilediler. Öğrencilerden gelen soru üzerine Ali Karimi Kayseri yemeklerinden en çok mantıyı sevdiğini belirtirken Kolovetsios mantı ve pastırma yanıtını verdi. Söyleşi futbolcuların öğrencilere üçlük çektirmesiyle sona erdi.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *