Kayserisporlu Futbolcular Bernard Mensah İle Emrah Başsan Öğrencilerle Buluştu

Cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Kayserisporlu futbolcular Bernard Mensah ile Emrah Başsan Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.


236 Görüntüleme

Kayserispor Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı, Takım Menajeri Yunus Akbulut ile futbolcular Bernard Mensah ile Emrah Başsan Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldiler. Söyleşiye Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Osman Karaca ve Şemun Akman katıldı. Futbolcular kendilerini tanıtırken öğrencilerin sorularını yanıtladılar. 

GÖZBAŞI MEZUN OLDUĞU OKULDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Kayserispor Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Onur Gözbaşı, mezun olduğu okulda öğrencilerle bir araya geldi.
Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi ilk mezunlarından olan Kayserispor Başkan Yardımcısı ve NNY Hukuk Fakültesi Dekanı Onur Gözbaşı öğrencilere yaptığı konuşmasında, “Baldöktü ayrıcalıktır. Geçmişte sizin sıralarınızda oturmuş biri olarak burada olmaktan mutluyum. İnsan tek alanda yetişmemeli. okulu be mesleğinin dışında sanata ve spora da yönelmeli. Buradan sizlere de tavsiyem en az bir alanla daha ilgilenin. Maçlarımızda sizi görmekten memnun olacağız. Zaman zaman sizleri ağırlamak için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE KUPASI FİNALİ SORUSUNU YANITLADILAR
Öğrencilerin birinden gelen Türkiye Kupası Finali sorusuna Emrah Başsan, “Finalde bir kazanan oluyor ama ben ce biz de kazandık. Çünkü finale gelene kadar çok önemli maçlar kazandık” dedi. Bernard Mensah ise finale kadar çok zor maçlar oynadıklarını kaydederek finale kadar geldiklerini söyledi. Futbolcular daha sonra öğrencilerle fotoğraf çekinip imza dağıttılar.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *