Kayserispor Store’de bayram sonu yoğunluğu

Kayserispor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazada bayram sonu yoğunluğu yaşanırken alışveriş yapanların çoğunluğunun gurbetçi olduğu öğrenildi.


372 Görüntüleme

Kayserispor’un orijinal ürünlerinin satıldığı storede forma, eşofman, tişört, kupa bardak, oto kokusu, anahtarlık, rozet gibi ürünler yer alıyor. Kayserispor Store sorumlusu Tolga Türk 1HA  mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Türk yaptığı açıklamada, “İlgiden çok memnunuz. Vatandaşlar ürünleri yönlendirmemizde, ürün isteklerinde, bedenlerine kadar bizi yönlendiriyorlar. Geçen seneden beri onlar için çok çalışma yaptık. İnsanların geçen seneden kalma istekleri vardı, bizde onlara göre çalışma yaptık. Şimdi tamamen hazırız. Çocuklar, büyükler için, geniş, büyük bedenlerin hepsini hazırladık onları bekliyoruz. Biz fiyatlama yapmadan önce piyasada bir araştırma yaptık ona göre fiyatlarımızı belirledik. Fiyatlarımız çok uygun. Biz insanlara piyasada kalitesiz olarak satılan ürünlerin fiyatına biz kaliteli ürün sunabiliyoruz. Kumaş ve baskı kalitesi olarak çok kaliteli ürünler sunmaya çalışıyoruz. Çok büyük karlar koymadan insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Özellikle gurbetçilerimize” diye konuştu.
VATANDAŞLAR LİSANSLI ÜRÜNLERİ TERCİH ETMELİ 
Kayserispor Store sorumlusu Fatih Türk, açıklamasının devamında, “Bayramın üçüncü gününden itibaren açığız. O nedenle haraketlilik var. Kayserispor’a olan ilgi muhteşem denilecek kadar güzel.  Biz çok memnunuz. Ben Kayserispor taraftarı bir anahtarlık olsa dahi gelsinler mutlaka bizden alsınlar. Diğer ürünler pahalı geliyorsa bile gelsinler bir tek anahtarlık, bir kupa bardak, bir araç kokusu, bir çakmak, bir sticker alabilirler. Ama diğer ürünler de pahalı değil. Biz buradayız, fiyatlarımızda belli gelsinler görsünler. Fiyatlarımızın çok uygun olduğunu biliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *