Kayserigücü sezon öncesi yemekte bir araya geldi

Amatör Futbol Kulüplerinden olan ve Süper Amatör Küme takımlarından Kayserigücü yeni sezon öncesi yemekte bir araya geldi.


440 Görüntüleme

Süper Amatör Küme takımlarından olan ve gelecek sezon için iddialı bir kadro kuran Kayserigücü camiası yemekte bir araya geldi. Sezon hazırlıklarının konuşulduğu yemeğe Asbaşkan İsmail Eğin, Sportif Direktör Furkan Milli, İdari Menajer Oğulcan Karahan, antrenör Emrah Çıtak ve futbolcular katıldı. Geçen sezon takımda kalanlarla bu sezon transfer edilen futbolcular bir araya geldi. Asbaşkan İsmail Eğin ve antrenör Emrah Çıtak futbolculara yeni sezon öncesi hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi. 

İSMAİL EĞİN: PAROLAMIZ ŞAMPİYONLUK. BAŞKA BİR HEDEFİMİZ YOK

Kayserigücü Asbaşkanı İsmail Eğin, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Eğin açıklamasında, “Yeni sezona erken başladık. Çok şükür transferlerimizi bitirdik. Gerekli yerlere gerekli transferleri yaptık. Yaklaşık 12-13 transfer yaptık, birkaç takviyemiz daha olacak. Parolamız şampiyonluk. Başka bir hedefimiz yok. Geçen sene oynadığımız maçlar bize bir tecrübe kattı. Genç bir ekibiz. İnşallah bu sezonu şampiyonluk ile taçlandıracağız.  Ekibimiz buna inanmış vaziyette” ifadelerini kullandı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *