Kayseri’de Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezi Yapımı İçin Protokol İmzalandı

Kayseri Valiliği koordinasyonunda yapımına başlanacak olan Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi yapım ve işletim işbirliği protokolü imzalandı.


527 Görüntüleme

Kayseri Valiliği koordinesinde ve Büyükşehir Belediyesi’nin  katkılarıyla Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi yapılacak. Yapım ve işletim işbirliği protokolü için valilikte tören düzenlendi. Protokol törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Yeşilay Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

‘TÜRKİYE’NİN EN İYİ ÇALIŞAN YEŞİLAY’INI KAYSERİ’DE KURACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ’

Vali Gökmen Çiçek, burada yaptığı konuşmada “Biz ‘Kayseri’de uyuşturucunun kökünü kazıyacağız’ dedik. Sonu ne olursa olsun bu şehrimizde uyuşturucu sattırmayacağız. Sürekli ama sürekli operasyon yapacağız. Bu manada da özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu mücadelede ilçe belediye başkanlarımızla verdiği emek için kendisine teşekkür ediyorum. Sayın bakanımız zaten birçok gelişmeden haberdar. Açık yüreklilikle söylüyorum sayın bakanım, siz olmadan olmazdı. Biz Türkiye’nin en iyi çalışan Yeşilay’ını Kayseri’de kuracağımıza söz veriyoruz. Burada sadece uyuşturucu kullanma değil, kullananları da kurtaracağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

‘BİR YAVRUYU KURTARSAK DÜNYAYA DEĞER’

Kayseri’de hiç umulmayan bazı kişilerin arkadaş etkisiyle uyuşturucu bağımlısı haline geldiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki de, uyuşturucuyla mücadelenin sadece polisiye tedbirlerle olmadığını söyledi. Buna engel olacak sosyal imkânların ve tedavi ortamının gerekli olduğunu vurgulayan Özhaseki, Fen Lisesi’nde 200 dönüm arazide bina yapılarak bu hizmetin verileceğini kaydetti. Özhaseki, “Bir yavruyu kurtarsak dünyaya değer” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Kayseri Valisi Çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Yeşilay Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun, diğer paydaş kurum temsilcileri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç protokole imza attı.

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *