Yükleniyor
Yükleniyor
Kayseri Sivaslılar Federasyonu, 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü kapsamında düzenlenecek dev organizasyon için hazırlıklarını tamamladı. Federasyon Başkanı İsa Gün, yayımladığı videolu mesajla tüm hemşehrilerini bu anlamlı günde bir araya gelmeye davet etti.
Kayseri’de yaşayan Sivaslıları tek çatı altında buluşturan Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu (KASİDEF), 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü kutlamaları için geri sayıma geçti.
Kayseri Sivaslılar Federasyonu Başkanı İsa Gün, organizasyon öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Kıymetli hemşehrilerim; Kayseri Sivaslılar Federasyonu olarak 5 Ağustos'ta Sivaslılar Günü kutlamalarına sizleri bekliyoruz."
Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde Unutulmaz Gece
Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan kutlama programında, Sivas kültürünün ve müziğinin sevilen ismi Ayaz Aydın da sahne alarak katılımcılara türkü dolu ve unutulmaz bir akşam yaşatacak.
Birlik, beraberlik ve memleket hasretinin dayanışma ruhuyla buluşacağı etkinliğe tüm Kayserililerin ve Sivaslı vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
0 Yorum:
Yorum Bırakın