KAYSERİ AĞRILILAR DERNEĞİNDE AYDIN KURTBOĞAN SESLERİ

AĞRI KAZANACAK, AĞRILILAR KAZANACAK


363 Görüntüleme

Ağrılılar,hayırsever İş insanı Ak Parti Melikgazi Yönetim Kurulu üyesi ve Motif Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kurtboğan'ı dernek başkanı olarak görmek istiyor.

Bu konuda Ağrı'nın önde gelen aileleri bu konuda açıktan desteğini açıkladı.

Saltık ailesi,Koç ailesi,Tan ailesi,Oruç ailesi,Kırboğa ailesi,Narinler ailesi,Bayramlar ailesi ve Aras ailesi,Aydın Kurtboğan'ı başkan olarak görmek istediğini bildirdi.

Ağrılılarla yapılan görüşmelerde dernek faaliyetleri yeterli bulunmadı.

DERNEĞİ  ZİRVEYE TAŞIYACAK YÖNETİM BEKLENTİSİ ORTAYA ÇIKTI.

Resmi kayıtlara göre  Kayseri'de 200 bin civarında Ağrılı var. Kayseri'de var  ama yok gibi görünüyorlar.  Hiçbir faaliyette yer almamaları tepkilere neden oldu.

Görüştüğümüz Ağrılılar," hemşerilerimiz  maalesef birbirini tanımıyor  ve bu nedenle hiçbir faaliyette bir araya gelemiyoruz. Yeni kuşak  birbirinden koptu. İş insanları ve genç arkadaşlar birlik beraberlik istiyor isyan ettiler.

Aktif bir dernek olarak Kayseri'de söz sahibi olmak isteyen Ağrılılar,  kendilerinin  tercümanı olmaya hazır bir başkan görmek istiyorlar. Genç  başkan adayları arasında  ise  Aydın Kurtboğan'ın ismi bir adım öne çıkıyor ..

Kayseri'de üç bin civarında maddi durumu iyi olmayan Ağrılı olduğu öğrenilirken,Bunlara daha  güzel yardımlar ulaştıracak yönetim bekleniyor. Cenazede düğünde bir araya gelmek istiyorlar.

Sivaslılar, Maraşlılar ve  Karadenizliler gibi   sosyal faaliyetler yapılması noktasında projeler hazırlanmasını bekliyorlar. Kayseri'de derneği  zirvede  görmek isteyen Ağrılılar bir değişim bekliyor. Hatta Türkiye deki tüm derneklerle yarışmak istiyor.

PLATFORM KURULMASI İKİNCİ ALTERNATİF OLARAK GÖRÜLÜYOR  

Nevzat başkan güzel hizmetler yaptı diyen Ağrılılar,hakkını inkar edemeyiz, ama genç dinamik her zaman sahada olan bir yönetim olursa bayrağı daha da zirveye taşıyacaktır.Dernek bir değişim ve taze kan gerekiyor.  Ağrılılar  bu konuda taşın altına elini  koyacak genç dinamik bir başkan arıyor..

Nevzat başkan  görevi bırakırsa kendisini de Onursal başkan olarak görmek isteriz diyen Ağrılılar,Derneği bırakmak istemezse  Ağrılılar Platformu kurulması için çalışmalar başlatılmalı,Ama dernekte  bölünsün istemiyoruz.

Hep beraber el ele  derneğimizi en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz  diye görüş belirttiler.

Kayseri'den Ağrılı vekil görmek isteyen Ağrılılar,  bir siyasi bir ağrılığımız yok. Kayseri ve Ağrı'yı mecliste en güzel şekilde temsil etmek bizimde hakkımız. Ağrı için bir araya gelinmeli ifadelerini kullandılar..

Yazar

ertehaber.com

0 Yorum:

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *